Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm hajában észrevettem valamit 1 hete, de nem
mondtam neki, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Valószínű sperma volt, odajött megpuszilt, megöleltem és próbáltam megszagolni és szerintem az volt. Olyan gyomoridegem lett tőle nem tudok hozzá úgy viszonyulni meg beszélni vele mint azelött, kérdezgeti mi a baj azt mondom semmi de nem akarok hozzányúlni sem.
Sajnos nem tudom szex közben kielégíteni nem vagyok olyan vastag hogy hüvelyileg elmenjen, de azért igyekszem kielégíteni elötte mindig.
Gondolom ezt unta meg és valaki odavert neki, nem tudom mióta lehet.
Ti csajok ennyi tisztelet sincs bennetek? Más farkát beengeditek mindenhova, aztán jöttök a párotokhoz, mintha mi se történt volna?
Tudom, hogy fordítva is történik nem ez most a kérdés.
Kezdem már bemagyarázni magamnak hogy csak képzelődtem, de az eszem mást mond sajnos. Ti is csináltatok már ilyet? Lebuktatok már a spermával, szagokkal? Bevallottátok volna ha rákérdez?
Ilyenek ezek a macák, legelső komolynak indult kapcsolatom részemről átcsapott szextúrizmusba . Lelkiismeretfurdalásom volt emiatt ezert szakitottam, de a csaj hetek múlva kérte legyünk együtt mert a szex tuti . ( Csak megrakták semmit nem tettek előtte , velem élvezett mindent ... ) . Aztán kezdtem megszeretni felelőssé válni , ekkor sűrűbb találkáink lettek több ottalvás . Elkéredkezett párszor a főnöknővel moziba szinhazba . Első gyanús jel az volt amikor a váltó boxer gatyaim zokniaim eltűntek náluk .A faterjara nagyapjara fogta hogy bevitték magukhoz . Aztán egy szex után bejött az unokahuga dumalni amíg ő zuhanyzott , ez nem tetszett neki ekkor féltékenysegi rohamot kapott de a húg leegette hogy állandóan fickók jönnek érte (Alekosz is próbálkozott de azt kinevették ) és álnok önző . Ekkor leléptem , később bejött a melóhelyemre békülni tisztazni magát, az egyik munkatars felismerte hogy egy klubban nyomul a sracokra . Ennyit erről meg a lelkiismeretről .Ket estben is csaltak, mert aki nimfoman meg őnző az megy tovább . Most bármilyen kapcsolatva vagyok leszek jobb csaj meg lesz hágva akár ő jön akár én jövök a csajhoz .
2023. jún. 28. 18:30
12/18 A kérdező kommentje:
Részleteznéd?
2023. jún. 28. 21:49
13/18 anonim válasza:
Azért az vicces lenne, ha nem sperma lett volna, hanem bármi más, te meg itt világdrámázol.
2023. jún. 29. 07:13
14/18 A kérdező kommentje:
Szakítottam vele, az volt a hajában, a végén azt is odavágta, hogy legalább nem kell titkolóznia mostantól. Persze végig próbálta tagadni hogy bármi is lett volna.
2023. jún. 29. 14:46
15/18 anonim válasza:
Szar ügy, de legalább kiderült.
2023. jún. 29. 17:40
16/18 anonim válasza:
Haverom azért szakított a feleségével, mert csóknyomokat talált. A nője nyakán. Terhes is volt egy másik pasitól.
2023. júl. 7. 13:31
17/18 anonim válasza:
#16, csóknyomokat?? Miért, az a másik pasi rúzsozta magát?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!