Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek még nem volt igazán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek még nem volt igazán szép (szexi) partnere, majd jött egy, mit voltál képes feladni érte, vagy mit lennél képes?

Figyelt kérdés
Házasságot? Párkapcsolatot? Családot? Rokonságot? Országot, vagyis hazát? Barátokat? Munkát? Karriert?

tegnapelőtt 23:34
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Semmit.
tegnapelőtt 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Volt már, és nem adtam fel semmit. Nem is kellett, és nem is tenném. Értelme semmi

Hetero férfi

tegnap 00:33
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

A szépség múlandó

Miért adja fel az ember a stabil biztosat egy olyan dologért ami idővel lejár és elrohad ?

Csak azért mert a jelenlegi időszakban épp fènykorát éli ?

Aki ennyire a farka után megy az egy csicska

Egy ilyen nő nem pazarolja az idejét 1db hímnemű egyedre mert kihasználja a virágzást mikor pompázik.

tegnap 01:13
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
nem feladni kell, hanem olyan partnert választani, akit igazán szexinek tartasz. nem pedig megalkudni, hogy jaj, a test úgyis megkopik, a szépség úgyis elmúlik. nem múlik az el olyan könnyen. ne becsüld alá a tartós testi vonzalom jelentőségét egy párkapcsolatban. és amúgy minden elmúlik, a belső kvalitásaid is. a felfogásod, a szellemi rugalmasságod, a kíváncsiságod, a kreativitásod, az elméd frissessége, ezek is mind egyre kopnak, ahogy telnek az évtizedek.
tegnap 01:54
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Én csak elengedtem a korábbi rossz dolgokat. És örömmel fogadtam az új jót. 32/F
tegnap 02:13
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Hát nem tudom, normális férfi egy általa szeretett nőt nem fog otthagyni azért, mert van egy instamodell, aki hagyná magát megdugni.
tegnap 03:10
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
A haverom már jegyben járt a nőjével. Átlagos lány, nem csúnya, de nem is túl szép. Viszont állandóan kefélni akart, a haverom hétfőre ki volt facsarva mint a tömlőssajt. Ezt a csajt hagyta ott egy jó alakú elvált nőért. Elvette feleségül, hogy hogy élnek, nem tudom, mert már nem tartjuk a kapcsolatot.
tegnap 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!