Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egy fantasztikusan szép és érzéki nő, aki csak egyszerű, átlagos szexre kapható, vagy egy kevésbé szép nő, aki nagyon nyitott mindenféle extra szexjátékra is?
Figyelt kérdés
Mondjuk, hogy mindkettővel jól kijöttök, szexen kívül is mindkettővel jól érzitek egymást. Csupán a megjelenésük és a szex különbözik.2022. szept. 27. 17:00
A kérdező szavazást indított:
Inkább a gyönyörű nő
Inkább a kevésbé szép, de perverz nő
Egyéb, kifejtem hozzászólásban
45 szavazat
1/15 anonim válasza:
Én is a kevésbé szép, de nyitottabb nőt választanám, csak az a baj, hogy ez senkire nincs kiírva, amikor ismerkedsz. Ez a sok hülye tabu a szex körül... ha arról lehet beszélgetni egy randin, vagy akár a munkahelyen is, hogy milyen ételeket szeretsz, meg milyen zenét, miért nem lehet a szexuális ízlésről? Eggyel egyszerűbb lenne passzoló párt találni.
2/15 anonim válasza:
Utóbbi, mert extém dolgokat kedvelek én is. És az átlagos szexet művelők sokaszor nemcsak elutasítják, hanem el is ítélik a magamfajtát.
3/15 anonim válasza:
Ronda nok nem izgatnak szepek viszont annal inkabb. Nyivan sajnos nekem is csak ronda no jut, mert en is ronda vagyok igy meg dugasnak sincs sok ertelme. Ha tehetnem a csucskategorias not valasztanam. Azzal meg a szar szex is isten lenne.
4/15 Noren1989 válasza:
Ha csak szex, mindkettő. Majd felveszek egy titkàrnőt is, h időpontot egyeztessen velük 🤫🧘
5/15 anonim válasza:
Ha imád szopni, extrém nedves tud lenni és szereti a mocskosabb beszédet szex közben, akkor nem kell, hogy címlaplány legyen.
39F
6/15 Hans Pötterman válasza:
Az első. De csak azért mert mindig a második lehetőséggel volt dolgom? Eddig.
7/15 anonim válasza:
Egy pompázatosan kidíszített étel ami tök átlagos ízű, vagy egy átlagosan szervírozott étel aminek fantasztikus az íze? Speciel nekem az utóbbi, nem biodíszletet akarok hanem jól érezni magam.
9/15 anonim válasza:
Ha számomra vonzó, akkor a 2.
Az első, akkor sem kellene, ha nincs a második.
Nekem a jó szex fontos, nem fogok összejönni valakivel csak azért, hogy legyen valakim és rossz legyen a szex.
10/15 Hans Pötterman válasza:
Baszki, meggyőztél 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!