Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, egy fantasztikusan szép...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, egy fantasztikusan szép és érzéki nő, aki csak egyszerű, átlagos szexre kapható, vagy egy kevésbé szép nő, aki nagyon nyitott mindenféle extra szexjátékra is?

Figyelt kérdés
Mondjuk, hogy mindkettővel jól kijöttök, szexen kívül is mindkettővel jól érzitek egymást. Csupán a megjelenésük és a szex különbözik.

2022. szept. 27. 17:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem lehet szép nő is nagyon perverz és mindenre nyitott, na nem én mondom magam szépnek, hanem a férfiak dicsérnek mindig. :)

L

2022. szept. 27. 19:03
 12/15 anonim válasza:
Szexben sem a külső a legfontosabb
2022. szept. 27. 19:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az "átlagos" szex is lehet nagyon jó, nekem nincs semmi durva perverzióm. Nem akarok anált, többest, meg ilyeneket.

Szóval, ha a kérdező az átlagos szex alatt jó szexet ért amibe belefér a kölcsönös orál, és az érzéki, és heves szeretkezés, akkor én a számomra jobban tetsző lányt választanám.

2022. szept. 27. 22:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Attól függ mi az egyszerű, átlagos szex.
2022. szept. 28. 19:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyértelmű hogy a kevésbé szép de perverz nőt választanám. A nagyon szép nő jó egy alkalomra, de egy perverz nővel, végig lehet kefélni egy egész életet :D

Főleg h bdsm szubmisszív hajlamaim vannak. Szóval egy perverz domina csaj főnyeremény lenne, sajnos NAGYON kevés van.

2022. szept. 28. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!