Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagymellű szép nők milyen igényeitek vannak a partnereitek terén?
Legyen okos, jó humorú, kedves udvarias, segítőkész, támogató, tudjunk jókat beszélgetni, költsön rám anyagilag is.
Legyen igényes, legyen ápolt a fogazata.Ezen kívül nekem kb mindegy hogy néz ki, ha megfog valamivel.Annyi, hogy elhízott ne legyen.
#3, Mi jön össze 50-60 évre?
-A jóképűség nem, az fiatalon látványosabb
-magasság:az kb.18 éves korra kialakul
-sportos: azt már óvodás korban is lehet űzni
-intelligens: az már kamaszkorban megmutatkozik
-diplomás: azt 20-on évesen szerzik
-udvarias: értelmes szülők erre már kiskorban megtanítják a gyereküket
-kedves : ez intelligencia és neveltetés kérdése, már 10 évesen is lehet gyakorolni a kedvességet
-értelmes hobbik: szintén óvodás kortól vannak foglalkozások, táborok, programok, szóval hobbit lehet űzni bármikor
-Anyagi függetlenség: egy jó végzettséggel már 20-on éves is megszerezhető, nekem leglábbis nőként sikerült a saját lábamra állni 22 évesen. Kulimunkából meg 60 évesen se fog sikerülni, ezért várom el a diplomát, és az intelligenciát.
3 as vagyok 6 osnak :) szép összeállítás nem mondom, de azért csak ott volt a lényeg is! Diploma nélkül minden pasinak pápá! Hogy is mondtad? Ja igen : Kulimunkából meg 60 évesen se fog sikerülni….
Szép kilátások!
Neked ugye Carrie Bradshaw nagy példaképed, igaz -e ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!