Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szép egy brutál kövér nőben, vagy pasiban?
Hazai amatőr párok fotóit nézegettem ( csupán kìvàncsisàgbòl, de kár volt) az egyik szex oldalon és amit ott láttam, szó szerint az undor fogott el.
Hàjas, kövèr nő pòzolgat a fotòkon és dugjàk is.
A pinàja egyenesen gusztustalanul nézett ki. 🤮
A fasziròl nem is beszélve.
Szőrös segg, pici farok, logó has. 🤮
Mi a szép egy kövér ember testèn? 🤔
Szerintem semmi.
Akkor inkább legyen vékony,kis mellű nő, de hozzá is fèrjek a lènyeghez.
Én sem vagyok egy full kategóriás pasi, de akiket a fotòkon láttam, azok undorìtòak voltak.
🤢🤮
Óh, hogy ez eddig eszembe sem jutott.
Köszi a jó tanácsot. Igazán hasznos volt.
Én hülye meg nèztem.
Nőként mondom, inkább a nagy has és a kis farok, mint a csontváz hórihorgas gamer gyerek. Nem szeretném őket se leszólni, sok lánynak bejönnek, de őszintén, én a kövér pasit választanám, tapasztalat. Mielőtt leszóltok, volt már ilyen élményem. Egy kövér cigány csávó (12 évvel idősebb) próbálkozott be, én meg tökre féltem, mert a kis agyamban az volt benne, hogy kövér cigány=feldarabolva végzem. Mindegy, szóval ahogy beszélgetni kezdtünk, kiderült, hogy elképesztő forma, nagyon vicces, fogyózik, sose fogy ki a szóból és elképesztően tud udvarolni, nagyon értett a női lélekhez. Volt egy hosszú kapcsolata, de végül fájdalmas szakítás lett belőle, ezért volt egyáltalán szingli.
Őszintén, sokmindenre rávilágított az a találkozás. Nagyon sekélyes voltam, mindig a fehéreket engedtem közel magamhoz, és tökre hamisan ítéltem meg az embereket. Végül elképesztően vonzódni kezdtem hozzá, és össze is szűrtük a levet. Sose tapasztaltam mégcsak hasonlót se.
Szóval azóta nagyon kevés dolog érdekel a külsővel kapcsolatban. Te is tégy így, kérdező.
Hát nem tudom. Pedig volt brutál kővér csajom,de neki valahogy fomája is volt. Mondjuk nagyonszép arca volt azon nem látszott,hogy lefelé még van 105kiló.
Hurkák abbol is volt neki 3. 2 "E" kosaras dinnye. És a punci is 2hályredő közt bujtmeg.
Azt mondanam,hogy ő született kövércsaj volt. Azzal a kinézettel tudta hozni a maximumot. Más meg kínkozza magát és ugyis csak közepes...
Jó persze benne volt a kövérség nyügje de azokat is derekasan viselte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!