Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kövér nővel milyen a szex?
Volt közöm nagyobb csajokhoz is.
Ugyanolyan. Mondjuk ha meglovagol jobban érzed, hogy benne vagy ha rád ereszti a súlyát. De kb ennyi. Meg a Vénuszdomb nem csontos, hanem párnázott, heves szex közben sem nyom a szeméremcsont.
4. Mega többi is , ne legyetek hülyék.
HA hanyatt fekszik pont úgy lehet szexelni mint a vékonyabbal.
HA szét teszi a lábát semmit nem jelent hogy kövér.
Talán hátulról nehezebb, de ha a csaj akarja és úgy tartja oda akkor az se lehetetlen.
50 kg vagyok és húsos a szeméremdombom. Ez nem testalkattól függ.
Amúgy szerintem aki kövérekre bukik, annak velük jobb, aki nem bukik rájuk, annak meg tökmindegy, mert csoda lesz, ha feláll. Nekem nőként is olyan ez, hogy egy túlsúlyos pasi hiába tudna jól nyalni meg dugni, ha egyszer rosszul vagyok a testétől, nekem akkor is izmos pasival lesz jobb, ha bénább.
7.
Akkor minek írsz ide?
Dicsekedni? 😆
Én sem vagyok vékony, de kövér sem. Eddig mindenki dicsért és mivel hajlékony vagyok, a lábaim és a karjaim is a vállamra lehet hajtani. 😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!