Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki kövér nővel mutatkozni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki kövér nővel mutatkozni?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy jó nagy darab csajjal, minden klappol: szex, személyiség, célok, csak az a baj, hogy nem tudom, a család meg a haverok mit szólnának. Még sosem.volt ekkora nőm...

2022. ápr. 19. 21:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
45 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a felnőttséghez tartozik, hogy nem mások véleményére adva élek, hanem úgy ahogy nekem jó.
2022. ápr. 19. 21:34
 2/18 anonim ***** válasza:
22%
Én már kicsit túlsúlyos csajokkal is gáznak érzem mutatkozni utcán. Nemhogy család előtt. Inkább egyedül halok meg. Egy szint alá nem adok
2022. ápr. 19. 21:35
 3/18 anonim válasza:
100%
Szerintem ha nagyon bejön neked és minden stimmel és tetszik is neked nagyon esetleg szerelmes is vagy akkor ne érdekeljen hogy mások mit gondolnak. Te hogy nézel ki? Ja és mindig lesznek olyan emberek akik beszolnak neked akármilyen nővel is vagy.:(
2022. ápr. 19. 21:36
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Az elején még emlékszem minket is megbámultak az emberek. De egy idő után elmúlt, vagy csak már én nem vettem észre... A családon belül is szül problémát...
2022. ápr. 19. 21:36
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a ciki hogy nem mered felvállalni, erre abban a pillanatban kell gondolni mikor összejössz vele.

Ha nincs merszem oda állni a nyilvánosság elé, legyen az család haverok, akkor nem jövök össze kövér nővel, csúnya nővel, anorexiás nővél, tetovált goth piercinges démon nővel, b.uzi pajtással, transz pöcsös nénivel.

Ezek mind arról szólnak hogy szereted tiszeteled annyira a másikat és elfogadod őt annyira, hogy fel mered vállalni mások előtt hogy igen,ő a párom.

2022. ápr. 19. 21:37
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a duci csajok sokszor tudnak nagyon vonzóak is lenni
2022. ápr. 19. 21:43
 7/18 anonim ***** válasza:
38%

Létezik olyan "kategória"

akivel Facebookon közös képünk már jól mutat,

de strandon még nem vállalnám föl.

2022. ápr. 19. 21:47
 8/18 anonim ***** válasza:
90%

Nem ciki…

Mekkora az akkora amúgy?

Nekem csak 50 kilós csajaim voltak régebben, sőt az egyik az csak 46 volt. És 160 cm volt a legmagasabb. Én 168 cm vagyok és 70 kg, viszonylag izmos, zsír nincs rajtam.

Aztán most meg összejöttem nem rég egy 100 kilós 170 centis nővel.

2 centivel magasabb nálam, 30 kilóval nehezebb és meg 7 évvel idősebb is mint én (31 éves, én 24 vagyok).

Ennyire szerelmes még nem voltam soha, nagyon szeretem…

Szerintem nagyon szép és szexi is, az arca, szeme, ha csodálatos.

Valamint valami gigantikus segge van, ami régen nem jött be, de rajta irtózatosan szexi…

Engem nem énekel, hogy mások mit gondolnak mert szeretem.

Volt hogy nyilvánosan is az ölembe ült és akkor voltak akik megnéztek minket, mert kicsit hülyén nézhettük ki, de őszintén le se sz@rom…

Ami nálam nagy dolog, mert régebben féltem mások véleményétől.

2022. ápr. 19. 21:49
 9/18 A kérdező kommentje:
Hát pont attól félek, hogy azt hiszik a többiek, hogy ez ilyen megalkuvás, meg hogy a "szint alá adok", mint ahogy fentebb írták.
2022. ápr. 19. 21:50
 10/18 A kérdező kommentje:
Amúgy ő is ilyen 90-100 között van valahol, meg meg 170 centi körül. Én magasabb vagyok nála, de vékonyabb is.
2022. ápr. 19. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!