Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki kövér nővel mutatkozni?
Az a ciki hogy nem mered felvállalni, erre abban a pillanatban kell gondolni mikor összejössz vele.
Ha nincs merszem oda állni a nyilvánosság elé, legyen az család haverok, akkor nem jövök össze kövér nővel, csúnya nővel, anorexiás nővél, tetovált goth piercinges démon nővel, b.uzi pajtással, transz pöcsös nénivel.
Ezek mind arról szólnak hogy szereted tiszeteled annyira a másikat és elfogadod őt annyira, hogy fel mered vállalni mások előtt hogy igen,ő a párom.
Létezik olyan "kategória"
akivel Facebookon közös képünk már jól mutat,
de strandon még nem vállalnám föl.
Nem ciki…
Mekkora az akkora amúgy?
Nekem csak 50 kilós csajaim voltak régebben, sőt az egyik az csak 46 volt. És 160 cm volt a legmagasabb. Én 168 cm vagyok és 70 kg, viszonylag izmos, zsír nincs rajtam.
Aztán most meg összejöttem nem rég egy 100 kilós 170 centis nővel.
2 centivel magasabb nálam, 30 kilóval nehezebb és meg 7 évvel idősebb is mint én (31 éves, én 24 vagyok).
Ennyire szerelmes még nem voltam soha, nagyon szeretem…
Szerintem nagyon szép és szexi is, az arca, szeme, ha csodálatos.
Valamint valami gigantikus segge van, ami régen nem jött be, de rajta irtózatosan szexi…
Engem nem énekel, hogy mások mit gondolnak mert szeretem.
Volt hogy nyilvánosan is az ölembe ült és akkor voltak akik megnéztek minket, mert kicsit hülyén nézhettük ki, de őszintén le se sz@rom…
Ami nálam nagy dolog, mert régebben féltem mások véleményétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!