Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki kövér nővel mutatkozni?
Azt azért jó lett volna tudni, hogy mennyire kövér. Az én páromon van kb. 20-30 kiló túlsúly, én normál testalkatú vagyok, és soha senki nem tett ránk megjegyzést.
Biztos van, aki nem tartja csinosnak a barátnődet, de ha nem lenne kövér, akkor biztos lennének, akik azon nevetnek, hogy buta és nem tudja, mikor volt az első világháború. Ha nem buta, akkor megint mások amiatt sajnálnák le, hogy már van gyereke más kapcsolatból. Vagy hogy nem fehér bőrű. Vagy szeplős. Vagy vörös hajú. Vagy kerekesszékes. Vagy hogy egy cicababa. Ha olyan barátnőt keresel, aki mindenkinek tetszik, akkor nem lesz senkid. A kövérség miatt meg nem fogja több megvetés érni, mint más okokból.
A 14-es vicces srác!
Nekem több rendkívül kövér kedvesem volt. Egyáltalán nem szégyelltem őket,mert én szépnek láttam őket.Sőt az sem zavart,hogy sokszor megfordultak utánunk.Volt olyan partnerem,aki 110 kg-mal volt nehezebb nálam,furcsán néztünk ki együtt,de nem érdekeltek beszólások,mosolygások.Hülyén hangzik,de büszke voltam rá,hogy ekkora kedvesem van.
Én is összejöttem egy csajjal.95kg 164cm.
A hatalamas segge negyontetszik,az arca is szép,a melleivel nemtudok sokmindent kezdeni. Jó optikai tuning.
Ez szint dolog. Ha te szépnek látod akkor nem adtad szint alá.
Ha viszont csak felszedted és most azon agyalsz,hogy mi szép rajta/benne na akkor adtad szint alá.
Mert nem egy számodra szép csajjal kezdtél,hanem bárkivel aki szembejött, akit aztán a képedre formálsz,ha hagyja.
Én szépnek látom, kimondottan jó nő, ha az arcát nézzük, a mellei is izgatnak, hogy olyan nagyok, meg hát elképesztő, milyen kisugárzása van.
De nem volt még ekkora nőm, mindig vékonyakkal voltam, aztán ahhoz képest meg nagyon más ez. Főleg, ha haveroknak mutatnám be, nincsenek hozzászokva, hogy ilyen nőkkel lássanak
És mi a fontosabb? A haverok véleménye, vagy hogy Te boldog vagy egy ilyen nővel?
Szerintem meg amúgy annyira nem is érdekelné Őket, lehet meglepődnének, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!