Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nők bírják felül?
Valami ilyesmi alkatú lány, vagy méghusibb. Soha nem voltam hasonlóval, de nagy vágyam. Ha erre kerülne a sor, és megkérném, hogy legyen felül, meddig bírná? A hasa miatt tudnánk rendesen mozogni, vagy sokat elvenne a helyből?
(Előre is elnézést, ha véletlen sértő lettem volna, nem ez volt a célom, tényleg érdekel!)
Nem nagyon, sőt, egyáltalán nem bírják a tempót. Főként a terdeiket fajlaljak, mint a fociban :D
Igazából egy pózban sem jók, csak azokban amikben nem kell csinálniuk semmit. Amiben kell tartaniuk magukat kész, vége, nem megy nekik.
Amúgy nekem bejonnek a husosabb nők, de ez, ez a gyomor egy tank uteget is simán visszaverne, ez már undorító kategória haver. Biztos vagy ebben? Voltam már ilyennel amúgy...nem volt nagy élmény, de kellett a lyuk.
Másrészt a puncijuk sem finom a felborult hormonjaiktol, ebből jót nem eszel, ezt tartsd észben.
Milyen szép az arca! Már az alapján, ami látszik belőle. A hasa nekem már túl sok, de taszítónak sem mondanám.
Alfa, ezek a szövegeid :D
Sok hülyeséget írtak.....
A képen látható hölgynél sokkal nagyobb partnerem is volt,és rámült és bírta is.Kényelmesen kell elhelyezkedni. A kövér nők szexuális életéről sok a tévhit,azt hiszik meg sem tudnak mozdulni.Nyílván egy 300 kg-os tényleg nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!