Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én csinálok bármit egy férfin kb semmit nem élvezek. Csak ha fordítva van. Ez orvosolható, vagy nem?
Pl ha én vagyok felül.
Olyan "kötelező szerűen" csinálom csak, mert (elvileg)neki jo(mivel gyakorta kérik hogy üljek rá.)
Képtelen vagyok valahogy érzéssel csinálni, csak "gépi" módon megy.(nem tudom ezt jobban leírni kifejezni, remélem érthető így is), olyan szinten nem élvezem, hogy mégcsak fel se izgat. Abszolut semmi hatása nincs rám.
Amikor viszont a férfi a domináns (akárhogy akármit kapok), és ahogy csinálják, az nagyon izgat, van orgazmus stb.(habár ha orálisat nyújtok neki, az is nagyon izgat)
Mindent élvezek amikor a férfi a "férfi".
Viszont abszolut képtelen vagyok élvezni a szexet, ha én vagyok az "aktív" fél. (Rajta ülök akármilyen pózban)
És állandoan abbahagyom, mert nem is birom sokáig, mert még taszítani is kezd a dolog, de olyan szinten, hogy hiába akarom neki ezt nyújtani, nem akarok lejönni róla, végig akarom csinálni, de valami belül a saját akaratom ellenére is "kényszerít", hogy hagyjam ezt abba.
Ezt hogy oldjam meg? Mikor kérik várják, hogy ha nem is élvezem, de legalább csináljam/kibírjam?
Ismerős az érzés, én úgy vagyok, hogy sem adni sem kapni nincs igényem.
Semmi nem izgat, unalmasnak találom az egészet, és felesleges időhúzásnak.
F.44
#2 Nem kötözködés, komolyan kérdezem: ha ennyire nem érdekel a szex, akkor hogyhogy errefelé jársz? Ráadásul rendszeresen, mert már többször is láttam a válaszod. Mi tud téged itt lekötni?
Engem a politika nem érdekel, nem is járok oda. Egyszer estem be mindössze a kezdőoldalról :D
5. 2-es vagyok.
De jól ismersz, a kommmenteimből már rá is jössz, hogy én vagyok..?
Mély nyomot hagytam benned...
Én nem csőlátású vagyok sokminden érdekel, ezért vagyok is ott sok helyen.
Ugye nem baj.
Sok nő szeret lovagolni, sok meg nem - te is az utóbbi kategóriába tartozol. Na bumm. A szex nem tornaóra-mutatvány hogy az összes elemet kötelező jelleggel be kell mutatni. Azt kell csinálni amit MINDKETTEN szerettek. Neked ilyenek a vágyaid, keress akkor hozzá olyan partnert akinek a "túloldalról" is pont ugyanezek.
Magyarán: szubmisszív vagy, hát akkor domináns pasikkal legyél ennyike.
Nincs olyan aki kihagyná azt hogy a nő legyen felul. Pláne évekre vagy örökre..
Nincs ilyen, hogy keressek mást, a nem létezőt kellene keresnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!