Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha én csinálok bármit egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én csinálok bármit egy férfin kb semmit nem élvezek. Csak ha fordítva van. Ez orvosolható, vagy nem?

Figyelt kérdés

Pl ha én vagyok felül.

Olyan "kötelező szerűen" csinálom csak, mert (elvileg)neki jo(mivel gyakorta kérik hogy üljek rá.)

Képtelen vagyok valahogy érzéssel csinálni, csak "gépi" módon megy.(nem tudom ezt jobban leírni kifejezni, remélem érthető így is), olyan szinten nem élvezem, hogy mégcsak fel se izgat. Abszolut semmi hatása nincs rám.

Amikor viszont a férfi a domináns (akárhogy akármit kapok), és ahogy csinálják, az nagyon izgat, van orgazmus stb.(habár ha orálisat nyújtok neki, az is nagyon izgat)

Mindent élvezek amikor a férfi a "férfi".

Viszont abszolut képtelen vagyok élvezni a szexet, ha én vagyok az "aktív" fél. (Rajta ülök akármilyen pózban)

És állandoan abbahagyom, mert nem is birom sokáig, mert még taszítani is kezd a dolog, de olyan szinten, hogy hiába akarom neki ezt nyújtani, nem akarok lejönni róla, végig akarom csinálni, de valami belül a saját akaratom ellenére is "kényszerít", hogy hagyjam ezt abba.

Ezt hogy oldjam meg? Mikor kérik várják, hogy ha nem is élvezem, de legalább csináljam/kibírjam?

2021. dec. 14. 09:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Keress olyan partnert aki úgy szereti ahogy te vannak ilyen pasik pl én se szeretem ha a lány van felül. Nem az én ritmusomban megy a szex nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudok elmenni de ha én diktálom a tempót akkor sokkal jobban élvezem és el tudok menni
2021. dec. 14. 09:58
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Ismerős az érzés, én úgy vagyok, hogy sem adni sem kapni nincs igényem.

Semmi nem izgat, unalmasnak találom az egészet, és felesleges időhúzásnak.

F.44

2021. dec. 14. 09:58
 3/13 anonim ***** válasza:
1-es vagyok azt elfelejtettem írni hogy az orális szexet oda vissza szeretem csak szeretek irányítani
2021. dec. 14. 10:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a partnereddel, hogy legyen türelmes és csak pettingeljetek: simogasson téged, izgasson, csókoljon és ne hagyjon elmenni. Szerintem egy idő után annyira meg fogsz őrülni, hogy megkívánod a szexet. Azt se egyből.. Kösd be a pasid szemét, a kezeit is kösd ki, ülj bele az ölébe és csak ismerkedj a helyzettel. Csúszkálj a farkán előre hátra vagy simogasd a csiklódat.. Masztizz rajta és ha kívánod, akkor lassan ülj bele. Te választod a tempót, az irányt, ülhetsz háttal is vagy csinálhatod guggolva. Csak magadra figyelj és ne törődj azzal, hogy máson gyakorolsz. Juttasd el magad a csúcsra a pasin. Egy idő után megtanulod, hogy lesz jó neked. A pasidnak pedig csak hagynia kell, hogy te élvezz rajta:)
2021. dec. 14. 10:04
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

#2 Nem kötözködés, komolyan kérdezem: ha ennyire nem érdekel a szex, akkor hogyhogy errefelé jársz? Ráadásul rendszeresen, mert már többször is láttam a válaszod. Mi tud téged itt lekötni?

Engem a politika nem érdekel, nem is járok oda. Egyszer estem be mindössze a kezdőoldalról :D

2021. dec. 14. 10:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Hasonlóan vagyok én is. Nem szeretek hozzájuk érni, csak azt szeretem ha ők izgatnak engem. Szóval nekem igazából jobb egy vibrátorral, mint egy élő emberrel.
2021. dec. 14. 11:09
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
#6: ez elég szomorú, mert akkor te csak elveszel az asztalról, de nem adsz semmit vissza.
2021. dec. 14. 11:16
 8/13 anonim ***** válasza:

5. 2-es vagyok.

De jól ismersz, a kommmenteimből már rá is jössz, hogy én vagyok..?

Mély nyomot hagytam benned...

Én nem csőlátású vagyok sokminden érdekel, ezért vagyok is ott sok helyen.

Ugye nem baj.

2021. dec. 14. 12:33
 9/13 anonim ***** válasza:
91%

Sok nő szeret lovagolni, sok meg nem - te is az utóbbi kategóriába tartozol. Na bumm. A szex nem tornaóra-mutatvány hogy az összes elemet kötelező jelleggel be kell mutatni. Azt kell csinálni amit MINDKETTEN szerettek. Neked ilyenek a vágyaid, keress akkor hozzá olyan partnert akinek a "túloldalról" is pont ugyanezek.

Magyarán: szubmisszív vagy, hát akkor domináns pasikkal legyél ennyike.

2021. dec. 14. 12:38
 10/13 A kérdező kommentje:

Nincs olyan aki kihagyná azt hogy a nő legyen felul. Pláne évekre vagy örökre..

Nincs ilyen, hogy keressek mást, a nem létezőt kellene keresnem.

2021. dec. 14. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!