Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nők bírják felül?
Figyelt kérdés
Valami ilyesmi alkatú lány, vagy méghusibb. Soha nem voltam hasonlóval, de nagy vágyam. Ha erre kerülne a sor, és megkérném, hogy legyen felül, meddig bírná? A hasa miatt tudnánk rendesen mozogni, vagy sokat elvenne a helyből?
(Előre is elnézést, ha véletlen sértő lettem volna, nem ez volt a célom, tényleg érdekel!)
2022. ápr. 5. 23:45
11/14 anonim válasza:
Gusztustalanok vagytok!
Miért nem vesztek egy raklap zsírt mindjárt a boltból, becsomagolni hullazsákba és dugjátok azt?
12/14 anonim válasza:
Elég ostoba hozzászólás.A kövér nők is érző emberek.Másrészt annak aki szereti őket-mint én-csodálatos velük a szex.
Még egy 200 kg körülivel is!!!
13/14 anonim válasza:
12
A kövér nők legtöbbje frusztrált, és rosszindulatú, tapasztalat.
14/14 anonim válasza:
Van olyan is,amit írtál.Nekem volt több kövér,sőt extrém kövér kedvesem is,s mind kedves és közvetlen volt.S nagyon hálás a szeretetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!