Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki elhízott kövér az nem kell egy nőnek sem ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 01:26
1/12 anonim válasza:
Butaság. Mindenkinek más tetszik. Nekem például nem jönnek be a vékony srácok, sem az izmosak. És akkor mi van? Rossz lányoknál próbálkozol vagy az önbizalomhiányod miatt nem sikerül semmi.
25/N
2/12 anonim válasza:
Ez nincs így. Nekem izmos az ideálom, de ha valaki tetszik, akkor felesleggel is tetszeni fog. Ugyanez fordítva, ha valaki felesleggel szóba sem jöhet, akkor izmosan se tetszene.
3/12 anonim válasza:
A volt férjem 150 kg volt az új 75. :) Teljesen mindegy a testalkat.
4/12 anonim válasza:
Mostmar ferjem 140 kg volt 🙃 most joval kevesebb
6/12 anonim válasza:
Kérdező, igen így van. A kövérebb férfiaknak nagyon leszűkülnek a lehetőségei, gyakorlatilag 0-ra redukálódnak. Az a nő aki tetszik az elhízott férfinak, nagy eséllyel sosem lesz az övé.
Természetesen az itteni, gyakoris nők vagy hazudnak, vagy fogalmuk sincs róla. Egy tipikus válasz: nekem ugyan az izmos, vékony, átlagos stb férfiak tetszenek, de...... blablabla.
7/12 anonim válasza:
A volt férjem 175 centi és 65 kiló, az új párom 174 centi és 120 kiló. Szóval nem az alkat számít. Magabiztosság, fellépés, humorérzék, EQ, IQ többet ér nálam.
8/12 anonim válasza:
Jó, 7-es, de te hogy nézel ki? Ez a kérdés, mert nekem dagadt férfiként is csak a csinos, szép nők tetszenek. Olyan dagadt, mint én, az jutna éppen, de az meg kinek kell? Gondolom te se vagy éppen karcsú, inkább olyan pufi.
9/12 anonim válasza:
Én dagadt vagyok de így is imádnak a nők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!