Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon kövér nővel milyen a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kövér nővel milyen a szex?

Figyelt kérdés
Nagy fenék és hatalmas mell, és vastag combok. Lehet azért izgató és élvezetes a szex vele?

2024. ápr. 4. 09:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
59%
Nekem pont hogy kutyàban nehezebb betenni, csak a popsija akkora hogy a 3/4 farkam eltűnik benne és a lyukba kb a makkom ér be.. Kicsi farok + elhizott nő a legrosszabb kombo
2024. ápr. 4. 15:35
 22/31 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon kövérrel még nem voltam, de voltam kb 80 kilóssal és 1percet, ha lovagolt, ki volt nyuvadva és mondta nincs kondiban, kutyában nem tetszett, ezért maradt a misszionárius egy lövésre jó volt, de a gyűrődő háj lefolyt csöcsök nem igazán adják azt, ami a szemem számára izgató.
2024. ápr. 4. 16:16
 23/31 anonim ***** válasza:
70%

Én mondjuk szeretem a husisabb lányokat és nem kövérezünk le egy nőt sem-_-

És igen lehet vele élvezetes a szex nagyon is. Ugyan úgy hozzá lehet férni mindenhez is. Kutyába teljesen be lehet rakni,ahogy írták előlről is ha jól szét teszi a lábát illetve szopni is nagyon jól tud a nagy része

2024. ápr. 5. 04:58
 24/31 gabor49 ***** válasza:
10%
szerintem undorito kise probalnam
2024. ápr. 5. 05:21
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
A 16.válaszoló jól írta:ha kívánod a nőt minden megy.Több kifejezetten kövér partnerem volt,a legnagyobb közel 200 kg,s minden ment.Sokat kellett segítenem,mert nehezen mozgott,de megoldottuk.Tudom a legtöbb férfinak fel sem áll ekkora nőre,engem meg a sovány,csontos nők nem indítanak be.
2024. ápr. 5. 07:13
 26/31 anonim ***** válasza:
57%

23: ha kövér, akkor miért nem mondhatjuk rá, hogy kövér?

Nekem sem jön be a remegő háj, sajnálom. Egyszer próbáltam, de nem állt fel, inkább azt mondtam, biztos a pia miatt van, előtte fröccsöztünk ugyanis.

2024. ápr. 5. 07:52
 27/31 Oldfire ***** válasza:
19%
Egy patront meg érnek...
2024. ápr. 5. 07:59
 28/31 anonim ***** válasza:
34%

Nem kell ezt sajnálni mindenkinek más az ízlése,csak valamilyen szinten megalázó ha lekövéreznek valakit,legyen akár nő akár férfi.

23 voltam

26/F

2024. ápr. 5. 11:20
 29/31 anonim ***** válasza:
22%
#28 ha megalázónak érzi, hogy kövér, akkor fogyjon le.
2024. ápr. 5. 11:32
 30/31 anonim ***** válasza:
49%

Ezt azóta rakták fel, nézzétek meg hogy a kövér nővel is lehet szexelni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

A kérdésbe van a link.

2024. ápr. 6. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!