Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi a véleményetek a kövér nővel való szexről?

Figyelt kérdés
Előfordult már, hogy elment a kedvetek, amikor először láttátok ruha nélkül? Szexi csak a teste miatt is vagy kell érzelem is hozzá?
2022. okt. 17. 12:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
49%
Nem, épp ellenkezőleg.
2022. okt. 17. 12:26
 2/26 anonim ***** válasza:
42%
Volt már dolgom dagibb nővel,őszinte leszek,a puncija ugyanolyan jó,amúgy a teste egyáltalán nem tetszett.Hájas volt,jó nagy cickókkal.
2022. okt. 17. 12:27
 3/26 anonim ***** válasza:
29%
Igen, előfordult bizony.
2022. okt. 17. 12:31
 4/26 Noren1989 ***** válasza:
43%

Mint a savanyú uborka.

Megeszed, ha màs nincs a hűtőben.

2022. okt. 17. 12:31
 5/26 anonim ***** válasza:
84%

Én általában neten beszélgetek a partnerekkel és kellően megismerem a személyiségét, hogy tudjam izgat e, vagy sem. A testéről is látok általában képet, de volt olyan partner akinél ez nem volt meg, mégsem volt gond.

Elég vizuális típus vagyok, alapból a husisabb csajok izgatnak, de volt olyan eset amikor nem a vizualitás volt ami nagyon felhúzott, hanem az illata, amit mondott, vagy épp ahogy hátulról simogattam, markoltam a hasát.

Ami fontos ilyen téren, nálam az tudja elvenni a kedvet, ha a lány nem akar levetkőzni, vagy épp csak a melltartót akarja fent hagyni és társai...

Én egy igazi belevaló duci csajjal akarok szexelni, aki tudja, hogy kívánom akarom és leveszi a melltartót, tudja úgy "tálalni" a testét, hogy érezzem szexi, kívánós...

Persze ezt nem úgy kell érteni, hogy az első alkalomnál amikor találkozunk és kicsit bátortalan, akkor ott hagyom, de nálam a szex az élvezetekről szól és nem a könyörgésről, félelemről. Szerencsére ezek a szégyellős körök elég hamar kipörögtek, pár perc volt és nem kellett sok győzködés hozzá.

Magáról a szexről meg az a véleményem, hogy az szexeljen duci csajjal aki fel is izgul rá amúgy is. Én neten is eléggé telt csajokat nézek és TUDOM magamról, hogy igenis vágyom egy telt lányra, nőre és nem csak "beérem velük" és "talán feláll majd". Mondom úgy, hogy voltam elég extrém kövér nőkkel is.

Szex után szeretem a simogatást, összebújást is, ha van erre lehetőség, akkor főleg szeretem kiélvezni.

Szerencsére a perverzebb vágyaimhoz megfelelő partnereket sikerült kifognom eddig, sőt éltem meg olyat is amiről nem gondoltam, hogy meg fogom.

Azért van negatívabb tapasztalatom szűz lánnyal is (az párkapcsolatban volt, nem lazábban), de túlnyomó részt elég pozitív élményeket szereztem kövér nőkkel szex terén. Emberileg is és szexuálisan is pozitív tapasztalataim vannak.

2022. okt. 17. 12:36
 6/26 anonim ***** válasza:
77%
Én voltam minden testalkatuval, nincsenek rosz tapasztalataim a ducib lányokkal sem.
2022. okt. 17. 12:44
 7/26 anonim ***** válasza:
63%

Elő. Tudtam róla, hogy nem vékony, de nem gondoltam, hogy olyan hájas, hurkás, narancsbőrös, stb.

Tudom, sokaknak pont ez jön be, kedves egészségükre, nincs ezzel baj.

Nekem lelombozó.

2022. okt. 17. 12:47
 8/26 anonim ***** válasza:
65%
Limitált, unalmas. Kutyában nem tudod neki tövig nyomni, nem lovagol, nem tudod az öledbe venni. Semmi változatosság és izgalom.
2022. okt. 17. 12:49
 9/26 anonim ***** válasza:
57%

Nekem ugyanolyan jó, mint vékonnyal, ha bejön a csaj/nő…

Voltam már 160 centis, 85 kilós csajjal. 1 évvel volt nálam idősebb, én akkor voltam 19 éves.

Jó volt, de még tapasztalatlan voltam nagyon, nehéz volt megtalálni a megfelelő pózokat… Hatalmas segge volt, ami nagyon tetszett, de viszont alig fértem oda. Az amúgy sem túl nagy péniszemből, kb. 1 harmad ment be. Nem tudom, hogyha tapasztaltabb lettem volna, akkor meg tudtam e volna oldani másképpen…

Utána volt pár ilyen 150 cm, 40 kg körüli barátnőm… Velük nagyon jó volt. Úgy mozgattam Őket ahogyan csak akartam, mindenféle szögből be tudtam tolni az egész farkam és közben mindent láttam is, szabadon nézelődhettem…

Aztán egyszer 24 éves koromban összejöttem egy 46 éves nővel, aki nem volt teljesen hivatásos, de könnyűvérű volt és kompenzáltam neki az éjszakát, nem pénzel, de neki anyagi haszonnal járt (de állítólag anélkül is akart volna velem lenne, ki tudja). Az arca nagyon szép volt, de egy 175 cm, 115 kg-s óriás volt.

Mondjuk a mellei gigantikusak voltak (sokat beleszámít hattak az össz. súlyába), meg volt pocak, de neki nem volt olyan nagy feneke… Viszont már én is tapasztaltabb voltam, meg Ő is kifejezetten tapasztalt volt… Úgy tudott rajtam lovagolni, hogy a súlyából nem éreztem semmit… Aztán pedig kutyában, szinte felmászva a hátára, tövig tudtam neki dugni. Nagyon jó volt mindkét póz, főleg ezekre emlékszem meg az orálra, pedig volt vagy 5 menet az éjszaka alatt.

Nagyon jó volt összességében, de sajnos itt sem tudtam nézelődni egyik pózban sem. Valahogy mindig kicsit zavaróan közel kellett lenni egymáshoz, ami egy kapcsolatban pl. még lehet hogy jó is. De egy miniatűr csajjal sokkal szabadabban lehet mozogni és könyebb átlátni a dolgokat…

2022. okt. 17. 12:50
 10/26 anonim ***** válasza:
69%
Engem taszít
2022. okt. 17. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!