Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi a véleményetek a kövér nővel való szexről?

Figyelt kérdés
Előfordult már, hogy elment a kedvetek, amikor először láttátok ruha nélkül? Szexi csak a teste miatt is vagy kell érzelem is hozzá?
2022. okt. 17. 12:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
51%
Én mindig a vékony lányokhoz vonzódtam. Aztán megismertem jelenlegi párom, aki erősen telt, majdnem kövér. Imádom vele szexet, izgat minden porcikája. Szeretem .
2022. okt. 25. 05:43
 22/26 anonim ***** válasza:

Mióta érdekelnek a lányok azóta a molett nők tetszenek, viszont kellemetlen tapasztalat velük kapcsolatban, hogy sokszor feszengéssé és megfelelési próbálkozássá futnak ki a randik, együttlétek. Sok kellemetlen randim volt molett nővel, vékonnyal vagy átlagossal meg alig. Gyakran sofőrködöm, oszkározok, olyankor ha kialakul egy beszélgetés, ott is kiérződik mindenféle lelki gond.

Szóval nagyon szeretném, de kicsit elérhetetlen gyümölcs.

2022. okt. 25. 13:57
 23/26 Tőki1177 válasza:
Jó az.
2022. okt. 25. 21:42
 24/26 anonim ***** válasza:
Inkább meghalok szüzen.
2022. okt. 26. 10:39
 25/26 hungaroboy ***** válasza:
Szerintem izgalmas lehet, habár sose próbáltam. De azzal egyetértek amit 22-es mondott, hogy lelkileg is ott kell lennie a partnernek és nemcsak nekem, mert - ahogy egy másik fórumtárs írta - ha azt vizslatja a kövér partner hogy ő miben nem felel meg neked, megette a fene az egészet, abból jó kapcsolat nagyon nehezen lehet - ha egyáltalán lehet. A kövér hölgy önértékelésének is rendben kell lennie, el kell tudnia fogadnia magát ugyanúgy, mint azt, hogy valakiknek tetszik a kövérsége, és a személyisége is.
júl. 28. 14:45
 26/26 anonim ***** válasza:
Nálam a testi vonzalom tudja meghozni az érzelmeket, anélkül max baráti kapcsolat jöhet szóba. ezen bármilyen személyiség vagy összhang sem tud változtatni, én ilyen vagyok. 30 felett már nem kezdek olyannal akit azonnal nem látok vonzónak, és számomra a telt nők azok. Nincs végtelen időm arra, hogy csak kerülgessük egymást. Kell a vágy is.
júl. 29. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!