Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlsúlyos lakásos prostik azok biztosan vállalnak kövér férfiakat, vagy van olyan hogy nem?
Nem vagyok kövér, sőt… Csak érdekel.
Nevet nem fogok írni, ez nem a reklám helye, de pl. van egy hirdető akik 163 cm, 79 kg és ezt írja, hogy az extra túlsúly kizáró ok.
Azért megjegyzem, hogy Ő maga BMI index alapján nem túlsúlyos, hanem ez már I. fokú elhízás.
A prostiknál ez az általános, hogy olyan elvárásaik vannak, melyeknek maguk sem felelnek meg?
Nyílván úgy értem a kérdést, hogy rajta kívül…
De inkább az érdekelne, hogy mi az általános.
Kicsit rosszul tettem fel a kérdést.
Persze. Nagyon sok cigány prosti írja, hogy romákat nem fogad, miközben maga is, meg a hapsija is cigány. A legtöbb fent van a facebookon, vagy máshol.
Mivel ő szolgáltat, ezért eldöntheti, hogy ki veheti igénybe. A másik meg az, hogy azért mert ő kövér, mint egy telisz@rt búvárruha, még iszonyodhat a kövér férfiaktól.
Nem akarja hogy egy kövér pasi ránehezedjen ennyi a dolog titka. Sok kövér fickó nem veszi figyelembe hogy tartania kellene magát, hanem úgy van vele ha már fizetett a k.rvának akkor úgy csinálja szemből ahogy neki jólesik.
A k.rvának joga van válogatni, mindegyik maga dönti el mennyit válogat és/vagy mennyi pénzt akar keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!