Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dagi, túlsúlyos férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dagi, túlsúlyos férfival szexeltetek már lányok?

Figyelt kérdés

2022. okt. 9. 09:32
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Igen, es jo volt
2022. okt. 9. 09:34
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Igen, jó volt bár orálisan nem elégített ki és nem érdekelte elmegyek-e :D
2022. okt. 9. 09:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, együtt éltem vele. De én is dagi vagyok.
2022. okt. 9. 10:14
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
A kövérek is kúrnak, jókat. Csak nyugis, lassú tempóban. Az egyik ismerősöm 48kg/160cm és odavan a mackótestű pasikért. Volt nála szó szerint 3x súlyosabb pasival is, azt hittem az agyam eldobom. Imád lovagolni rajtuk, bár soknak mini a pénisze, az alhason felgyűlt zsír értékes centiket vesz el a pénisz eredeti hosszából. Ezért nehezebben talál jó szexpartnert.
2022. okt. 9. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

4. Nem sokat vesz el, szóval nem lényeges a különbség, de azért van.

Akinek eleve nem vastag pl, nem lesz vastagabb, ha lead 10 kg-ot.

2022. okt. 9. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:
43%
A különbség lényeges, aki mást mond az hazudik. Mondjuk rólad nem süt az ész, ha az átmérőről beszélsz és nem hosszról, hízás esetén.
2022. okt. 9. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

6. Te sem vagy igazán eszes, ennyi lepontozott válasz után. Tapasztalatod 0..

Hiába, nem látod a teljes hosszt, de a hossz nem annyira lényeges, ha vékony a cerka.. :)

2022. okt. 9. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Függ a fizikumtól, súlytól, testösszetételtől. Túlsúlyos férfiként írom, hogy hiába van rajtam 20-25 kiló felesleg mert elhíztam az elmúlt időszakban, a 125 kg többi része izom. Mai napig heti 4-5x járok súlyemelő edzésekre, így nem fulladok ki, nem lettem lassabb. De egy szintén 125 kg-os férfire, csak 60 kg felesleggel ugyanez már nem lenne igaz. Pózokon se nagyon változtattunk, a hasam ugyan van hogy bezavar, de 25 kilóval ezelőtt se nehezedhettem volna már rá, hiába voltam szálkás, kocka hassal.

Miután az alhasra és a pénisz köré is rakódik zsír, ezért valamennyivel csökken a méret, miután “ellepi a háj”. De ez genetikától, a túlsúly mértékétől függ igazán. Nekem is valamivel kisebb lett, de egyáltalán nem vészes és inkább lankadtan mutatkozik meg, állva kevésbé.

2022. okt. 9. 17:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!