Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dagi, túlsúlyos férfival szexeltetek már lányok?
4. Nem sokat vesz el, szóval nem lényeges a különbség, de azért van.
Akinek eleve nem vastag pl, nem lesz vastagabb, ha lead 10 kg-ot.
6. Te sem vagy igazán eszes, ennyi lepontozott válasz után. Tapasztalatod 0..
Hiába, nem látod a teljes hosszt, de a hossz nem annyira lényeges, ha vékony a cerka.. :)
Függ a fizikumtól, súlytól, testösszetételtől. Túlsúlyos férfiként írom, hogy hiába van rajtam 20-25 kiló felesleg mert elhíztam az elmúlt időszakban, a 125 kg többi része izom. Mai napig heti 4-5x járok súlyemelő edzésekre, így nem fulladok ki, nem lettem lassabb. De egy szintén 125 kg-os férfire, csak 60 kg felesleggel ugyanez már nem lenne igaz. Pózokon se nagyon változtattunk, a hasam ugyan van hogy bezavar, de 25 kilóval ezelőtt se nehezedhettem volna már rá, hiába voltam szálkás, kocka hassal.
Miután az alhasra és a pénisz köré is rakódik zsír, ezért valamennyivel csökken a méret, miután “ellepi a háj”. De ez genetikától, a túlsúly mértékétől függ igazán. Nekem is valamivel kisebb lett, de egyáltalán nem vészes és inkább lankadtan mutatkozik meg, állva kevésbé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!