Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejön nektek a nagyobb darab, egyben izmos, enyhén túlsúlyos alkat?
Figyelt kérdés
Átlagmagasság, széles váll, izmos láb.2021. febr. 27. 20:24
1/20 anonim válasza:
Nem igazán. Inkább legyen átlagos.
3/20 anonim válasza:
nekem igen. Szeretem ha nem roppan össze a karjaimban a pasi....
5/20 anonim válasza:
Bro' a testalkat csak egy dolog, a nőknek sokkal többet számít a személyiség, stílus, kisugárzás. Ezeken fejlesz és tetszeni fogsz a nőknek akár nagydarab, akár átlagos, akár kicsit vékonyabb vagy.
6/20 anonim válasza:
Randiztam "enyhén túlsúlyos" pasival. NEEEMMMM
7/20 anonim válasza:
Bejön nekik. Máskülönben nem jönnének össze velem. 190/96, rendszeresen sportoló férfi.
8/20 anonim válasza:
Ha enyhén túlsúlyos és enyhén izmos, akkor igen. itt max 5kg felesleget értek. Nem bálnabébiket.
9/20 anonim válasza:
most izmos vagy tulsulyos? valahogy nrm tudom ezt elkepzelni.. nagyjabol valami kepet nem artana linkelni.
10/20 anonim válasza:
8# Ez a "max 5kg" elég semmit mondó.
Ha valakin van izom és átlag magasság mellett a 85-100kg között mozog 5kg nem oszt nem szoroz. Konkrétan fel sem tűnik.
Rajtam például kb 5kg meg sem látszik.
Senki sem mondja meg hogy 90 vagy 95kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!