Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúlyos és kövér nők! Ti mit szerettek jobban?
Ha a párotok/partneretek kifejezetten hangoztatja hogy bejön neki a méretes hátsótok, a pocitok, stb.?
Vagy ha inkább súly dolgokról egyáltalán nem beszél és csak tettekkel mutatja ki, hogy bejöttök neki?
Bevallom, most én kicsit bajban vagyok az ügyben, hogy melyik verziót “alkalmazzam” egy nőnél.
Én voltam már vékony lánnyal is, meg több túlsúlyossal is…
Mivel a ducibbakkal nem volt komoly, nem mondtam nekik úgy semmit, csak annyit hogy szexinek tartom Őket.
Viszont az összes duci csajon észrevettem, hogyha mondjuk aktus közben hátulról úgy öleltem át, hogy a hasát simogattam, az kifejezetten rosszul esett neki… Ettől kellemetlenül érezték magukat, ezért nem is csináltam.
Viszont most olyan “kövér” (nem pejoratív értelemben használom, de tényleg az) nővel szoktam szexelni (2 alakom volt eddig), akitől valószínűleg szeretnék komolyabb dolgokat is… Én nyitott vagyok vele kapcsolatra is.
És rajta még nem tudtam felmérni, hogy hogyan viszonyul ahhoz, hogy túlsúlyos…
Szívesen dicsérném a nagy fenekét, mondanám neki, akár hogy tetszik a pocakja is (mert így van)…
De azt sem szeretném, hogyha azt hinné hogy nekem kifejezetten a kövér nők jönnek be és hogy valamiféle feeder fétisem van, vagy ilyesmi…
Mert ez nincs így.
Nekem nagyon sok féle lány jön be és nem azért voltam soha ducival vagy kövérrel, mert duci vagy kövér, hanem mert az összhatás tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!