Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek nők/lányok akkor, ha a férfi, akivel ismerkedtek és már volt szex is, túlsúlyos és ez akadályoz a minőségi élvezetben?
Személyes sztori:
A srác nagyon szexi, izgalmas, kedves, minden, ami miatt érdemes továbbra is ismerkedni annak ellenére, hogy a szex nem az igazi. Ha felül vagyok, alig érzem, hogy tudok mozogni, olyan "magasan" vagyok a csípőjén. A kutya póz mindig fájt, a hasalós verzió nagyon jó volt. Ha alul vagyok és ő egyenesen, elvileg nem esik neki jól, pedig szerintem ez a legjobb póz bárkivel akivel eddig voltam. Na de ha alul vagyok és rám fekszik, nem kapok levegőt. Nagyon nehéz.
Az orális szex egyébként elég jó. Már csak ez csillagosat érdemelne. :D Eléggé az elején vagyunk, legyek türelmesebb, össze fogunk szokni? Vagy ha más se stimmel (pl a csók) inkább üljek le beszélgetni a "továbbiakról"?
Ui: a hivatalos adatok szerint a testalkatom normális, rendszeresen edzek, diétázom, lefogytam, jó testzsírszázalékkal vagyok. Inkább feszes, enyhén izmos, homokóra alkat, puha de lapos hassal. (Ezen még dolgozom.) Éppen ezért frusztrál ez a kérdés: nem akarom ejteni, csak mert most kicsit "nehéz" helyzetben van.
24
Ha egy pasi túlsúlyos akkor nem szexi úgy ahogy egy túlsúlyos nő se szexi, csak a háj-báj fétiseseknek szexi egy dagadt kövér egészségtelen ember ... még ezeknek a feede-Feeder vagy milyen fétiseseknek.... akik azért etetnek hogy te hízzál mert arra izgulnak h te minnél nagyobbra dagaszt na az ilyennek szexi egy túlsúlyos.....
Na de vissza kanyarodva ..
Mit tennék ?
Nem szenvednék ilyen pasi mellett. Nem azért mert van rajta plusz kiló .. hanem azért mert szar a szex.... azt nem mondhatom neki h figyi fogyj már le egy 20 kilót mert nem élvezem veled a dugást ...
Szóval inkább ki lépek a kapcsolatból ... és kérések olyat akivel ÉLMÉNY a szex .
26N
Szép az arca, olvasztó a mosolya, inteligens szexi. Szerintem relatív. Én is jobban preferálom a vékonyabb, sportos alkatot. A túlsúly pedig nem azt jelenti, hogy kövér, csak azt, hogy pocakos. Ruhában teljesen átlagos, pont nem piszkafa, macis, de arányos.
De "aludtam rá egyet", ha már agyalok, hogy valami nem oké, akkor tényleg
érdemes tovább lépni, nem belebonyolódni.
Hasalós póz: Lány hason fekve, kissé megemelve a csípőjét, összezárt lábbal, fiú hátulról. Nem tudom... kúszó kutya kéjelgése? :"D De biztos van rá káma szútra szakkifejezés.
Ui. Nem hiszem, hogy olyan nóbel-díjas ötlet privátban a nyalakodási képességeiteket ecsetelni fiúk. Keressetek inkább egy tál csípős curry-t amit az arcotokba csaphattok. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!