Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 férfiak, egy kövér lány lehet vonzó számotokra?
Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 18:35
1/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire kövér!
2/18 anonim válasza:
Én már 32 vagyok, így nem tudom számít-e a véleményem. De igen, nekem nagyon vonzó tud lenni egy szép kövér lány. Nyilván nem tetszik mindenkinek az ilyen alkat, de a kövérség nem nem egyenlő a csúnyasággal vagy a vonzerő hiányával. Szóval nekem nagyon is tud tetszeni egy ilyen lány. :D
3/18 anonim válasza:
Igen, kimondottan a kövér nők izgatnak.
30/F
4/18 anonim válasza:
Én túl fiatal vagyok, (21) de számomra kifejezetten ők vonzóak.
5/18 anonim válasza:
Molett, duci igen. Kövér, túlsúlyos már nem.
7/18 anonim válasza:
Nekem nem. De ettől függetlenül van akinek igen, szóval ne keseredj el. :)
8/18 anonim válasza:
Igen!
Írj ha gondolod, én meg maci vagyok! :)
9/18 anonim válasza:
Nőiesen telt igen, aki viszont csupa hurka az már nem. 32/F
10/18 anonim válasza:
Igen. Minél kövérebb, annál jobb ( persze egy egészséges határig). Ha ilyen lány vagy, akkor írhatsz.
Szintén:
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!