Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a véleményetek a kövér nővel való szexről?
Le lehet pontozni, de nekem nem megy, fel sem állna.
Akinek bejön, csinálja.
"Kutyában nem tudod neki tövig nyomni"
Ó, dehogynem! A feleségem 160cm/110 kiló és simán benyomom neki tövig...
Nem vagyok kifejezetten rajongó, de előfordult már molettebb partnerem (nem 100+ kategória, de alacsony lányok 80+ kilóval, nagyobb hassal, combokkal, fenékkel, és mindennel ami ezzel jár). Mivel nem vagyok molett fetisiszta, de nem is taszít teljesen, í]y azt hiszem tudom valamennyire objektíven nézni.
Szerintem a szexnek semmi köze a testalkathoz.
Az egyik legjobb partnerem molett csaj volt, de elfogadta a testét, bevállalós volt, tudta, hogy mi kell neki, és mi kell a férfinek (meg is adta).
Másrészt viszont az egyik legrosszabb élményem is molett nőhöz kapcsolódik. Benne volt, sőt, ő akarta igazán, aztán kiderült, hogy nem fogja tudni elengedni magát. Előbb közölte, hogy ő nem akarja levenni a felsőjét, mintha nem tudtam volna, hogy mire számítsak. Pedig ruhán át is pontosan fel tudtam mérni, hogy milyen alkata van, és ha megkívántam, akkor nyilván nem taszíszított, találtam benne izgatót(sosem feküdnék le olyan nővel, akiben valami nem fog meg).
Aztán egész idő alatt próbálta hol takargatni magát (de nem az aranyos szégyenlős módon, hanem inkább úgy, mint aki mondjuk a hasát akarja elrejteni). Lelombozó volt az egész, pedig amúgy nagyon jó fej volt, élveztem a társaságát, és mikor feldobta, hogy akár fel is ugorhatok hozzá, akkor nyilvánvaló volt, hogyha nem mondok nemet, akkor én is akarom az estét.
Szerintem a molett nővel ugyanaz szexben a probléma, mint az összes olyan típusú emberrel aki nem egyezik ki az adottságaival (legyen szó kismellű nőről, kisfarkú pasiról, alacsony emberről, stb). Hogy a végén egy kellemes éjszaka helyett átmegy az egész abba, hogy próbál bizonyítani, és közben azt figyeli, hogy mikor csaphat le rád, hogy tessék, ő előre tudta, hogy nem fog megfelelni neked. És sajnos ezt előre nem tudod megmondani róla, az utóbbi esetben pl sosem gondoltam volna a lányról, hogy ilyen, úgy tűnt, hogy intelligens, nyitott, és tudja, hogy mi, merre, mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!