Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem egyértelmű sokak számára, hogy a lányok, nők túlnyomó többségét igenis le lehet nyűgözni egy szép nagy pénisszel?
Bárki aki sokat Tinderezett már, vagy sok fórumot olvasott a témában, amatőr párokat követett vagy beszélgetett erről nagyfarkú pasikkal, vagy lányokkal akik lefeküdtek velük, annak tudnia kéne, hogy a csajok simán rá tudnak kattanni egy nagy farokra.
Nem jelenti ez azt persze, hogy nem feküdnének le mással, de ez igenis egy nagy faktor, a szemükben férfiasabb és vonzóbb egy olyan partner akinek nagy van. Ez egy státusz szimbólum. Nektek mi a véleményetek erről?
Tény, hogy egy szép nagy farok látványra izgató.
De párt nem ez alapján választunk. Legalábbis én nem.
Engem le tud nyűgözni egy szép farok. Nyilván önmagában kevés, de egy szép farok önmagában is izgató!
26N
Ha hangulatba jovok, nem mondom, hogy lenyűgöz, de mindenképp imponáló. De az, ahogy írtam, már egy emelkedett hangulat.
Viszon, csak úgy a semmiből, az arcomba nyomott dp kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!