Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A swingerezés és orgiák miért csak a 40+-os korosztályban annyira népszerűek?
60
És hogy érezted először magad mikor féleséged mással volt?
Nem volt gond?
56 - "a monogámia iránti gyűlöletem is feltört."
Én ezt már 30 évesen éreztem, mivel azt láttam, hogy mindenki az erkölcsről papolt, és közben mindenki úgy dugott (félre) mint a nyuszik!
Én hülye meg visszafogtam magam.
Amikor kiderült, hogy a páromat az egyik munkatársa (is) kényezteti, akkor döntöttem úgy, hogy a poligámia lesz az én irányom.
Nem váltunk el, de megbeszéltük, hogy közhasznúan tevékenykedünk, és osztjuk a testi boldogságot annak, aki vevő rá.
Így csatlakoztunk egy zárt csapathoz, ahol a zárt körön belül "szabad a gazda". Érdekes, hogy a csoprtnak 28-tól 65-ig vannak tagjai, és minden gond nélkül működik! Ma már képtelenek lennénk monogámiában élni.
Furi erzes. De ha neki jo nekem is jo. Reszemol a szex gyonyor adas nem pedig kapasrol szol. Ha neki elvezetet okos azzal jekem is. Furcsa volt ez a felismeres.
Nem engem kérdeztél mert nem a 62-es vagyok, hanem a 63-as. De pont ebben a cipőben járunk mi is. És tudjuk és átbeszéltük hogy csak a szexről szól a dolog. Nem a kettönk közti szeretetről, a tiszteletről és nem a kapcsolatunkról.
Ez egy közös döntés. Egy szövetség, egy játék.
Nálunk nincs nyitott kapcsolat (még ill nem tudom hogy lesz-e, hanem közös programok vannak. Első körben swinger klub, most swinger privát buli.
63
Köszönöm a válaszod.
Én nem tudom mit okozna bennem ha látnám hogy párom mással van.
Izgat is, de bennem van a félsz hogy talán eltörne valami.
Nem fenyeget ez a veszély ,mert az én párom nem alkalmas a swinger, párcsere egyéb nyalánkságokra.
Azt megengedte hogy időnként én menjek, de Ő nem szeretne.
62 "Amikor kiderült, hogy a páromat az egyik munkatársa (is) kényezteti, akkor döntöttem úgy, hogy a poligámia lesz az én irányom.
Nem váltunk el, de megbeszéltük, hogy közhasznúan tevékenykedünk, és osztjuk a testi boldogságot annak, aki vevő rá.
Így csatlakoztunk egy zárt csapathoz, ahol a zárt körön belül "szabad a gazda". Érdekes, hogy a csoprtnak 28-tól 65-ig vannak tagjai, és minden gond nélkül működik! Ma már képtelenek lennénk monogámiában élni."
Erre hogyan vetted rá a feleségedet?
megmondom őszintén ez "Én nem tudom mit okozna bennem ha látnám hogy párom mással van.
Izgat is, de bennem van a félsz hogy talán eltörne valami."-nekem is félelmet okoz. Aztán lehet csak az első alkalommal..
68
De ha nem, akkor rámegy a kapcsolat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!