Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A swingerezés és orgiák miért csak a 40+-os korosztályban annyira népszerűek?
33. Szerintem nem fő motiváció, de amikor szeretek valakit és szerelmes vagyok belé, akkor igenis 0-24 kívánom. :)
Szeretném a farkát a számban és a puncimban érezni. Nem hinném hogy ez ekkora probléma.. :)
#34 Igaza van a #33-asnak. Ha ennyit akarsz szexelni, akkor keress olyat, akivel kb. egyezik az igényed. (Amúgy a szexigény nagyon tud változni az évek, évtizedek alatt, általában nem felfelé.)
A magam részéről én ki nem állhatnék egy állandóan baszni akaró nőt, de hát nem is ilyet tartok.
37. Nem tudom, mi szeretkezni szoktunk. :)
Az hogy te bszni szeretsz, nem rám tartozik.
Én arról nem tehetek hogy ekkora a libidóm, attól nem kell engem elítélni szerintem. Semmi vulgárisat nem írtam sem rád, sem másra. :)
32
Ezek az évek nem jönnek vissza.
Aki 20-24 évesen nem akar szexelni, vagy számodra nagyon ritkán, az később sokkal rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!