Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A swingerezés és orgiák miért csak a 40+-os korosztályban annyira népszerűek?
40. Mi azóta rendeződtünk, köszi. :)
Nyilván nekem kell alkalmazkodni, de nem zavar. :)
43
Tényleg?
És hogy rendeződtetek?
Szexeletetek egyszer azóta?
43. Igen, de mi fiatalabb korosztály vagyunk ugye.
Remélem jövőhéten is így lesz. Sajnos most egy hét kimarad, nem tudunk találkozni munka és családi program miatt.
Eszem is a körmöm miatta..
44
De Te mondtad hogy a párod nem akart szexelni ,nem pedig azt hogy a távolság miatt nem tudtok ugye?
45. Igen. Egyébként nem él a közelben, de a mai világban ez nem távolság.
46. Hát nem tudom, a bszni szó azért nem egy szép dolog, de mondom, ezt mindenki maga rendezi. :)
Az sem szégyen ha férfiként nincs nagy libidód, mivel általában a férfiaknak szokott nagyobb lenni ugye. :) Szép napot neked. :)
47
De ha nem vészes a távolság, akkor miért nem akart veled hónapokig szexelni 24 évesen?
Ez nem ijesztő kilátás a jövőre nézve?
49. Sajnos picit "sárkány" voltam. Nem szoktam az lenni. Meg kellene értenem a férfi pszichológiát. Ha folyamatosan kérem, azt ő támadásnak is tudja venni, ezért teljesen bezárkózott.
De igyekszem lassan kinyitni őt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!