Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A swingerezés és orgiák miért csak a 40+-os korosztályban annyira népszerűek?
50
"De igyekszem lassan kinyitni őt."
Neki kéne téged.. :D
50
És az volt a megoldása arra hogy Te kicsit erőszakosan akartál szexet, hogy hónapokig nem szexelt veled?
Ez igen!
Ezt tartsd meg! :)
52. Inkább mondom úgy, sokat veszekedtünk. Neki vannak családi, önértékelési problémái.
Így kívülről nem tudod, hogy mi történt. Viszont nem fogom elhagyni, sem megcsalni őt. Ha egy kapcsolat leejtőn van, nem eldobni, hanem megjavítani kell.
53
"Neki vannak családi, önértékelési problémái."
Akkor igy 45 évesen elmondom neked hogy ha valaki komoly problémákkal jött el otthonról, és láthatóan igen ,hisz azt választotta kezelési módnak, hogy mind Tőled, mind magától megvonta a szexet hónapokra, ahelyett hogy ezt időben átbeszélte volna veled ,az nem fog megváltozni melleted.
Az hogy 22-24 évesen lejtőn van a kapcsolat,és javitgatni kell sem túl rózsás.
De a Te életed.
54. Nyilván minden ember jobban ért más kapcsolatához.
Remélem azért a tiéd tökéletes:) !
55
Nézd, nem tudom miért érezted fontosnak hogy egy cinikus panellel, meg egy smileyel válaszolj, de Te tudod.
Nincs köztünk vita, én csak jeleztem hogy ez nagyon nem egészséges.
Nem tökéletes a kapcsolatom, és nem is lesz az soha.
De óriási különbség van aközött hogy 22 évesen óvodás módon nem szexelnek a csajommal hónapokig a csajommal, és már most javítgatni kell ennyi idősen a kapcsolatot,meg a között hogy a sokadik kapcsolat(második házasság, és összesen 26 evnyi hosszú kapcsolat 6 különböző partnerrel, meg az apró) után tudom hogy ez a viselkedes egy felnőtt embertől nagy probléma, és nem fog a két szép szemedért más személyiség lenni holnaptól.
Én is voltam olyannal éveket, akivel nem kellet volna.
Nem jönnek vissza azok az évek...
Nem. Swinger nalunk a megoldas. Felesegem is igy erez. Neki is jolesik hogy massal lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!