Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A swingerezés és orgiák miért csak a 40+-os korosztályban annyira népszerűek?
Ez így önmagában NEM igaz. Mármint a swingerekben nem csak 40 felettiek vannak, hanem mindenféle korosztály a 20-asoktól az 50-esekig. Kb. mint egy strandon.
Azért képezik többnyire az átlagot a 30-40-esek, mert ad.1. nem olcsó a beugró, ad.2. amit fent is leírtak - meg kell hozzá érni fejben, hogy legyen az ember ennyire nyitott, már ne a külvilág láthatatlan elvárásaihoz akarjon igazodni, hanem a saját vágyaihoz, saját magához.
Sajnos a "mai fiatalok" hihetetlenül prűdek, álszemérmesek, ál-erkölcsösek!
Szerintem anyáink sokkal szabatosabbak, lazábbak voltak.
13. Hát nem minden ember akarja a kapcsolatát megosztani, attól nem prűdek.
Mi is huszonévesek vagyunk, de ez nekem nem játszana, pedig nyitott vagyok nők felé. Először a párommal szeretnék mindent megélni. Helyszínek, pózok, BDSM, shibari, szerepjáték, stb stb.
Nem hinném, hogy ettől prűd lennék. :D
Csak ez most nem igazán izgat, nincs listán.
14
"Mi is huszonévesek vagyunk, de ez nekem nem játszana, pedig nyitott vagyok nők felé. Először a párommal szeretnék mindent megélni. Helyszínek, pózok, BDSM, shibari, szerepjáték, stb stb.
Nem hinném, hogy ettől prűd lennék. :D
Csak ez most nem igazán izgat, nincs listán."
Erről beszélünk.
Még nem vagytok ott, nincs mögöttetek 10+ vagy 20+ev, óhatatlanul bizonyos dolgokban ellaposodott kapcsolat.
18. Beszélünk, csak nem akarok veszekedni vagy sárkánynak tűnni.
Eléggé nagy lenne az igényem és eddig nem nagyon tudta senki kielégíteni. Emiatt a párom nem fogom elhagyni, sem megcsalni. Igyekszem rávezetni, mit szeretnék
:)
#18 mások helyzetére értettem, mi azért járunk a párommal mert mindketten imádjuk a többeseket, a változatosságot :)
S igen, sokan vannak akiknek nem jön be (már amikor belépnek a társalgóban látod rajtuk hogy elsőbálozók, a bizonytalanságukat és nagyjából azt is hogy fogod-e még őket viszont látni vagy sem). Ezzel együtt semmi sem kötelező, simán lehet csak szétnézni, bulizni is.
A leggyakoribb hiba amit a kezdők elkövetnek: nem beszélik át otthon előtte a játékszabályokat (mit/kit keresnek, hogy jelzik egymásnak a "dolgokat", meddig akarnak elmenni stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!