Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A swingerezés és orgiák miért csak a 40+-os korosztályban annyira népszerűek?
16 "Hát nálunk 2-3 hónapja nincs szex. Mégsem gondolkodtam el ilyenen. Pedig nekem a libidóm az egekben és adok is magamra."
Egekben levő libidóval 2-3 hónapja szexmentesen???
Nem érzed az ellentmondást?
Tisztában vagy a szavak jelentésével?
21. A párom nem szeretné, neki nyűg.
Nekem van egekben a libidóm, amit kb senki nem tudná kiszolgálni. :(
21. Te meg tisztában vagy azzal hogy nem magamról, hanem a páromról beszélek?
Én vagyok a nő, ő a férfi. Neki a szex stressz, nyűg. Nekem meg élvezet lenne, ha lenne. Persze vannak elvárásaim, ami probléma. :/
23
Ez elég komoly gond.
Orvosolni kéne valahogy, amúgy ha ilyen igényeid vannak akkor neked találták ki a Swingert..
Ott nagyon sokan megadnák neked amit csak tudnak.
Láttam, illetve voltam olyan egy nő, sok faszi gabalyodásokban, ahol azért nagyon elegedttek voltak a végén a nők!
Én is azt gondolom, hogy az ember 38-42 éves korára érik meg teljesen szexuálisan. Ilyenkor már kialakult egy szexkultúra, kipróbált minden kapcsolatban és igényli a változatosságot.
Én pasi vagyok /38/, azért szeretek swingerbe járni, mert sosem tudhatom, hogy aznap kik lesznek lent, és "kit/mit dob a gép". Pont ez a spontaneitás az, ami miatt nagyon élvezem az egészet.
Valamint a magam részéről imádom a szexet, egy igazi disznó vagyok. :P
26
Mennyi idősek vagytok amúgy?
28
22 évesen, kis túlzással bármilyen mennyiségben ment a szex.
Ehhez még, a több hónapos szex mentes időszakhoz nagyon fiatal vagy.
Én váltanek a helyedben , mert ezek az évek nem jönnek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!