Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnál is van olyan, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van olyan, hogy a pasijánál csak meztelenül, vagy csak egy bugyiban lehet?

Figyelt kérdés

2023. jún. 14. 06:40
1 2 3 4 5
 41/50 Prókátor ***** válasza:
91%
Nem, így, hogy más miatt, és csak előtte vagy meztelen, így se nem nudizmus se nem exhibicionizmus. Bár mindkettőnek az alapjai már megvannak benned. Nudizmus akkor lesz, ha majd nem érdekel hogy ki lát meztelenül. Exhibicionizmus pedig akkor, ha majd direkt fogod élvezni ha mások látnak meztelenül. De jó úton haladsz, hogy ezekbe a kategóriákba tartozz idővel.
2023. jún. 16. 23:26
 42/50 A kérdező kommentje:
Úgy látszik akkor a hajlam megvan bennem
2023. jún. 17. 06:37
 43/50 anonim ***** válasza:
85%

Úgy gondolom, hogyha otthon már természetessé válik és megszokod a meztelenséget, akkor ki lehet lépni a négy fal közül, sőt Te fogsz akarni továbblépni. Ha kertes házban laktok, és nem lehet belátni az utcáról vagy a szomszédok felől, akkor a kertben is lehetsz meztelenül. Itt a nyár, sokkal jobb úgy napozni, mert nem maradnak fehér foltok rajtad. Próbáljátok ki a naturista strandot a pároddal, érezni fogod, hogy mennyivel természetesebb és szabadabbnak érzed magad ruha nélkül. Külföldön vannak 'clothing optional' strandok is, ahol elfogadott akár fürdőruhában, akár meztelenül lenni. Így nem kell rögtön levetkőzni, lehet szokni a helyzetet. Normál strandon pedig topless, persze nem zsúfolt városi strandon, hanem szabad strandon inkább. Sok országban ez sokkal elfogadottabb és népszerűbb, mint nálunk. Csak elkezdeni nehéz, és ha mások is így vannak, könnyebb csatlakozni.

Ha futár jön, csak egy törülközőt csavarj magad köré, és bátran vedd át a küldeményt.

2023. jún. 17. 06:50
 44/50 A kérdező kommentje:
Szerintem hamarabb vetné fel ezeket ő mint én. Nekem bőven elég ha csak a lakáson belül és kettesben.
2023. jún. 17. 10:52
 45/50 A kérdező kommentje:
De nem tudhatjuk mit hoz a jövő... :DD
2023. jún. 17. 10:53
 46/50 anonim ***** válasza:
100%

A párom is kérte házasság első éveiben, hogy itthon nyáron legyek szabadon, meztelenül vagy csak egy bugyiban. Aztán jól is jõtt az ötlet, már magamtól tettem meg, függetlenül attól, hogy a párom itthon volt vagy nem.

Ahogy beál a meleg idő itthon max. bugyi az alap. A párom meg örül neki még most is.

2023. jún. 18. 07:58
 47/50 A kérdező kommentje:
Én pasim is odáig van érte. :DD
2023. jún. 18. 08:37
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

Azért születnek a kisbabák ruha nélkül, mert a felnőttek is ruha nélkül vannak.

Na!

2023. aug. 2. 19:56
 49/50 A kérdező kommentje:
Ez jó! :DD
2023. aug. 2. 21:35
 50/50 A kérdező kommentje:
Na találtam egy fétist ami nagyjából illik a helyzetre. Azt hiszem ez CMNF lehet. De ezt ő sem ismerte így ezen a néven.
2023. aug. 16. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!