Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnál is van olyan, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van olyan, hogy a pasijánál csak meztelenül, vagy csak egy bugyiban lehet?

Figyelt kérdés

2023. jún. 14. 06:40
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Így van!
2023. jún. 14. 11:41
 22/50 anonim ***** válasza:
88%

Ez egy gyakori férfi-vágy, hogy a lány neki tetsző, erősen erotikus öltözetben legyen, vagy akár meztelenül. Egyrészt a lány testének szexualizálására szolgál, de egyben a lány bátorságát fejleszti megbarátkozik testével és a pozitív visszajelzés építi az önbizalmát. A fejlődés érdekében ki kell lépni a komfortzónából. A ruha levetése a gátlásoktól való szabadulást is jelenti, így szabadabbnak érezheti magát a lány ruha nélkül. Sokféleképpen lehet variálni: ruhadarabok, pl. fehérnemű tiltása, a pasi által választott, szexi ruhák viselése, tűsarkúban vagy éppen mezítláb járatás, ...

Magasabb szint, ha nemcsak otthon, kettesben valósul meg, hanem házon kívül vagy mások előtt is: a pasi haverjainak fogadása fehérneműben, ajtónyitás pizzafutárnak, topless strandolás, pasivadító ruhák viselése buliban, ...

2023. jún. 15. 05:15
 23/50 A kérdező kommentje:
Nekem elég ha csak nála és kettesben valósul meg... szerencsére meg is érti hogy ez nálam a határ.
2023. jún. 15. 07:27
 24/50 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem belefér, csak azzal a feltétellel, hogy szeressed te is, ha kényszerből teszed az akkor nem ok.

Neked ez ok?

Akkor csak bugyi vagy teljesen meztelen? mert nem mindegy.

2023. jún. 15. 08:28
 25/50 A kérdező kommentje:

Ez nekem ok! Először bevallom tényleg fura volt kicsit, de nem kényszerből megy.

Legtöbbször egyébként teljesen meztelen. Csak néha marad a bugyi.

2023. jún. 15. 11:33
 26/50 anonim ***** válasza:
86%
Hát ezt én is eljátszatnám szívesen a csajommal.
2023. jún. 15. 14:07
 27/50 A kérdező kommentje:

Hát ha úgy látod hogy bevállalná akkor meg lehet kérdezni.

Viszont nem biztos hogy mindenki pozitívan fogadna egy ilyen kérést.

És mindenképp tartsd tiszteletben a határait.

2023. jún. 15. 14:44
 28/50 anonim ***** válasza:
80%

Ha jól értem akkor minden hétköznapi otthoni tevékenység normális mederben zajlik, csak éppen te meztelenül teszel-veszel, pont mintha ruhában lennél?

Honnan szerezte a pasi az ötletet? Ő hogy van felöltözve? Mit kell csináljál? Ha hideg van?

2023. jún. 15. 15:39
 29/50 A kérdező kommentje:

Jól érted! :DD

Ő fel van rendesen öltözve így kicsit frivol a helyzet.

Próbálok mindent a normális mederben csinálni. De van, ami nem megy.

A főzést például neki kell megoldania, mert én nem vagyok hajlandó a tűzhely közelébe menni így.

Meg ha rendelünk valamit nem nyitok ajtót a futárnak.

És ablakot sem pucolok. :DD

A mosás szerencsére nem vészes.

Jó hát ha olyan hideg van akkor felöltözöm. Az egészségemre azért vigyázunk nem hiányzik egy tüdőgyulladás. De nem nagy a lakás és könnyű befűteni.

2023. jún. 15. 19:50
 30/50 A kérdező kommentje:

Most meg egyébként is nyár van jó az idő. Amikor meg a napokban esett az eső akkor pont nem voltam nála.

Fogalmam sincs amúgy honnan szedte az ötletet. Ezen nem gondolkodtam még.

2023. jún. 15. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!