Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is van olyan, hogy a pasijánál csak meztelenül, vagy csak egy bugyiban lehet?
Ez egy gyakori férfi-vágy, hogy a lány neki tetsző, erősen erotikus öltözetben legyen, vagy akár meztelenül. Egyrészt a lány testének szexualizálására szolgál, de egyben a lány bátorságát fejleszti megbarátkozik testével és a pozitív visszajelzés építi az önbizalmát. A fejlődés érdekében ki kell lépni a komfortzónából. A ruha levetése a gátlásoktól való szabadulást is jelenti, így szabadabbnak érezheti magát a lány ruha nélkül. Sokféleképpen lehet variálni: ruhadarabok, pl. fehérnemű tiltása, a pasi által választott, szexi ruhák viselése, tűsarkúban vagy éppen mezítláb járatás, ...
Magasabb szint, ha nemcsak otthon, kettesben valósul meg, hanem házon kívül vagy mások előtt is: a pasi haverjainak fogadása fehérneműben, ajtónyitás pizzafutárnak, topless strandolás, pasivadító ruhák viselése buliban, ...
Szerintem belefér, csak azzal a feltétellel, hogy szeressed te is, ha kényszerből teszed az akkor nem ok.
Neked ez ok?
Akkor csak bugyi vagy teljesen meztelen? mert nem mindegy.
Ez nekem ok! Először bevallom tényleg fura volt kicsit, de nem kényszerből megy.
Legtöbbször egyébként teljesen meztelen. Csak néha marad a bugyi.
Hát ha úgy látod hogy bevállalná akkor meg lehet kérdezni.
Viszont nem biztos hogy mindenki pozitívan fogadna egy ilyen kérést.
És mindenképp tartsd tiszteletben a határait.
Ha jól értem akkor minden hétköznapi otthoni tevékenység normális mederben zajlik, csak éppen te meztelenül teszel-veszel, pont mintha ruhában lennél?
Honnan szerezte a pasi az ötletet? Ő hogy van felöltözve? Mit kell csináljál? Ha hideg van?
Jól érted! :DD
Ő fel van rendesen öltözve így kicsit frivol a helyzet.
Próbálok mindent a normális mederben csinálni. De van, ami nem megy.
A főzést például neki kell megoldania, mert én nem vagyok hajlandó a tűzhely közelébe menni így.
Meg ha rendelünk valamit nem nyitok ajtót a futárnak.
És ablakot sem pucolok. :DD
A mosás szerencsére nem vészes.
Jó hát ha olyan hideg van akkor felöltözöm. Az egészségemre azért vigyázunk nem hiányzik egy tüdőgyulladás. De nem nagy a lakás és könnyű befűteni.
Most meg egyébként is nyár van jó az idő. Amikor meg a napokban esett az eső akkor pont nem voltam nála.
Fogalmam sincs amúgy honnan szedte az ötletet. Ezen nem gondolkodtam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!