Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kaphatok csak egy hátmasszázst?
Az én párom is ilyen. Ha maszírozást kérek, kb. mindig szex lesz belőle. Megkíván azt mondja.
32/N
#4 Eddig ez volt, csak már kezd bosszantani, hogy miért nem bírja ki ő 10 percig és utána lehet szexelni.
#5 Írtam fent, hogy már mondtam neki.
Amúgy szerintem annyira túl van ez bonyolítva. Mintha csak az a két opció lenne, hogy visszacsókolsz, meg rácsapsz a kezére.
- szívem, amikor hátmasszázst kérek tőled, akkor tényleg hátmasszázsra gondolok, nem szexre
- tudom, de amikor leveszed a felsődet, egyszerűen nem bírok magammal
- megértem, én is kívánlak, de akkor én tényleg csak hátmasszázst szeretnék, és nem tudom elengedni magam közben, mert tartok tőle, hogy bátorító jelzéseket adok feléd, és ez nekem nem jó így. Megtennéd a kedvemért, hogy a hátmasszázs idejére, tényleg csak a masszázsra koncentrálunk?
- hát jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!