Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kaphatok csak egy hátmasszázst?
Figyelt kérdés
24 hetes terhes vagyok a második gyerekünnkel, borzasztóan tud fájni a hátam, úgyhogy kb hetente, kéthetente egyszer megkérdezem a férjem, hogy nem masszírozna - e meg pár percre. Kb két naponta vagyunk együtt, úgyhogy nem arról van szó, hogy sosincs szex, de amikor én masszázst kérek, akkor azt is akarok. Mondtam is neki, de hiába, mert kb 2 perc után rögtön csókolgatni kezd meg fogja a mellem. Azt mondja, hogy ha meglát felső nélkül, akkor mindig megkíván, és mivel én sem visszakozom, továbbmegy. De most mit csináljak ilyenkor, verjek rá a kezére, hogy szeretlek, kívánlak, de majd később, most nyomás vissza masszírozni? Ez milyen kiábrándító már... Egy felnőtt férfi nem bírja ki 10 percig, hogy ne szexeljen, ha meglát egy meztelen nőt? Veletek is van/volt ilyen? Ha igen, hogy kezeltétek? Eddig úgy voltam vele, hogy hát jó, akkor masszázs nem lesz, de ez sem rossz végül is, de mostmár sokadszorra kezdek dühös lenni. Ő elment 2 perc alatt, én nem tudtam, mert már mérges voltam, ő elment a haverokkal gokartozni, én meg itt maradtam fájós háttal és félbehagyott szexszel egy 1 évessel.2023. máj. 15. 18:55
11/12 anonim válasza:
Állj ellen neki, aztán Majd rájön. 10 perc mászás aztán pörögjön a szex most úgyse esel terehbe.
12/12 A kérdező kommentje:
Ha nem akarok teherbeesni, akkor védekezünk. :D De köszi.
2023. máj. 16. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!