Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha tudnátok,hogy a pasi nagyon akarnà,hogy legyen több pasival szex (1 no,több ferfi)és ez egy kardinalis pont lenne,mert ha nem történik meg,akkor vége lehet,igent mondanátok ? És nem csak egy alkalom, hanem több. Illetve gumit hasznalatok- e?
Bár már nekem nem aktuális, de volt idő amikor lehet bevállaltam volna. Viszont csak idegenekkel, es kizárólag gumival. Baráttal, akihez érzelem köt, nem tudtam volna, sőt ez szakító ok lett volna. De idegennel lehet. Egyszer közel voltam hozzá, de csoporttal voltunk egy szórakozóhelyen, igy nem mehettem el azzal a két sráccal akik egyszerre nyúlkáltak a melltartómban.
Ha a mostani párom előállna ezzel, es igy ahogy te irod, hogy "kardinalis kérdés", akkor bármennyire is fájna, de még aznap összepakolnék.
Konkrét vágytól és nemtől függetlenül aki egy ilyennel bezsarolja a párját az mehet a francba, ezt férfiként mondom..
A szexnek a közös vágyakról kellene szólnia, nem arról hogy egyik vagy másik tárgyként kiszolgálja a másik perverziót ha nem akarja amúgy.
Alapvetően egy idő után, megfelelő bizalommal benne lennék, de így, h belekényszerítéssel.
Biztos, h nem. Menjen akkor amerre akar, ha meggondolná magát akkor is.
Ha 1x vele akar zsarolni valamibe, az nekem nem kell, nem való mellém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!