Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy egy ferfinek napi 2 alkalom a szexualis igenye? (En ezt a mennyiseget, napi 2őt nem birom, nem kivanom ennyiszer) Az igenyek nem egyezese vegett ti csaltatok meg mar a parotok?
Ha ennyire eltérőek az igények akkor az nem kapcsolat csupán egymás idejének rablása.
Most vagytok fiatalok, egyikőtöknek sincs joga elvenni a másiktól a gyönyör örömét. Ha nem passzoltok akkor keresni kell olyat aki rendesen megdug, de csak heti kétszer 🤷♂️
Én sem kívánom ennyiszer. De ez semmiképp nem elegendő ok a megcsalásra. Aki emiatt félrelép, az egy gerinctelen alak, aki csak kifogást keresett. Minden meg lehet oldani/beszélni.
Emberek vagyunk, nem állatok. Senkinek nem lett még baja attól, ha napi 2 helyett 1 "jutott" neki, mindenki képes uralkodni magán.
Amúgy meg ha az egyiknek ennyivel nagyobb az igénye, lehet egymáson "segíteni", lehet masztizni, vagy ha ennyire ösztönlény valaki, akkor legyen benne gerinc és szakítson. A megcsalás nem megoldás semmire.
Nem ritka hogy egy fiatal sportos egészséges férfinek ennyi az igénye
Pl én rendszeresen kondizom és futok és így 30 fele is rendszeresen kiverem napi 2x
De ez nem ok a megcsalásra
Rengeteg mód van
Pl szájjal kielégíted vagy kézzel kivered neki vagy kiveri magának.
Én a helyébe vagy dobnálak vagy ha alkalmam adódna megcsalnálak, ha nem tudod megadni neki azt amire vágyik minek vagy vele?
Bezzeg egy gazdag milliomos pasassal gondolom nem volna baj ha ő napi kétszer akarna megdugni téged.
Minden napra 2 az azért ritka, 2-3 napig még jó a napi kettő, minden napra ritka (idővel megkopik majd), ha tényleg így van akkor azért tedd szét a lábad mert megcsalás lesz.
Ha neked ez nagyon nehéz akkor nem illetek össze.
10 éve vagyok együtt párommal, neki napi szintű igényei nincsenek, nekem viszont még így 30 évesen is a napi 2 alap. Általában, ha van rá idő, akkor több - mármint nem szex, hanem magamnak, de azért max. 6/nap megy. (mivel meló, edzés stb. miatt nincs is többre idő)
Viszont van, hogy hetekig nincs semmilyen szexuális tevékenység kettőnk között, de emiatt nem csalom meg a párom, annál jobban szeretem. Nyilván nem ideális állapot és sokat beszélünk róla, kompromisszumokra törekszünk. A többihez meg ott van a kezem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!