Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnál is van olyan, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van olyan, hogy a pasijánál csak meztelenül, vagy csak egy bugyiban lehet?

Figyelt kérdés

2023. jún. 14. 06:40
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
85%

Nekem különös, hogy ha jól be van fűtve a lakás, hogy kellemes benne meztelenül lenni, akkor a párodnak hogy nincs melege? Férfiaknak szokott hamarabb melege lenni.

Szerintem egy további előnye ennek a viseletnek: nem kell foglalkoznod vele, hogy miben legyél otthon. Ami csinos és kényelmes is otthonra. Meztelenül vagy a legszebb.

2023. jún. 16. 04:35
 32/50 A kérdező kommentje:
Kivétel erősíti a szabályt! Bele se mentem volna másképp!!
2023. jún. 16. 07:05
 33/50 Prókátor ***** válasza:
100%

Sok mindent leírtál részletesen az esettel kapcsolatban, de azért még 3 fontos kérdés kimaradt szerintem!

1. hány évesek vagytok?

2. általában milyen időközönként mennyi ideig vagy így nála?

3. ő miért nincs hasonlóan felöltözve mint te, szeretnéd-e hogy (legalább néha) ő is hasonló öltözetben legyen előtted, felizgat(na)-e, ha látod hogy fel van izgulva, stb.?

2023. jún. 16. 08:20
 34/50 A kérdező kommentje:

19 és 23 évesek vagyunk.

Az időpont és az időtartam változó nekünk is kell egyetemre meg dolgozni járni. De a heti 3 alkalom meg szokott lenni. Volt olyan hogy csak 1 órát voltam így főleg az elején. Azóta már a megy a folyamatos és volt már 2 nap is hosszú hétvégén!

Így kicsit frivol az egész hogy ő nincs így. Meg nem vagyok egy vizuális típus számomra semmi extra nem lenne ha ő is így lenne. Engem a tudat izgat hogy mi jár a fejében!

2023. jún. 16. 09:11
 35/50 anonim ***** válasza:
79%
Ahogy értem, még nem laktok együtt, csak jársz hozzá rendszeresen. Mennyivel egyszerűbb dolgod van, hogy nem kell ruhát vinned és kevesebbet kell mosni.
2023. jún. 16. 10:31
 36/50 anonim ***** válasza:
86%
És amikor egyedül vsgy otthon nem szoktad alkalmazni?
2023. jún. 16. 11:01
 37/50 A kérdező kommentje:

Igen még csak járok hozzá rendszeresen. Mondom én hogy nincs gond a mosással :DD

Van már nála egy váltóruhám mert apa egyszer már felvonta a szemöldökét otthon hogy Tike b.... nem ebben mentél át tegnapelőtt??

2023. jún. 16. 11:42
 38/50 A kérdező kommentje:
Otthon nem szoktam. Nála előfordult már hogy leugrott a boltba vagy intézett valamit nekem meg nem volt kedvem menni én meg annyira belefeledkeztem valamibe hogy addig is úgy maradtam.
2023. jún. 16. 11:45
 39/50 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem tennéd meg elhagyna? A régebbi barátnőei is meztelenkedtek neki?

Vannak nudista emberek is.

2023. jún. 16. 17:09
 40/50 A kérdező kommentje:

A régebbi barátnői közül csak egyről tudok akinek felhozta ezt a témát. A lány az ott helyben faképnél hagyta de nagyjából ennyit tudok az egészről. A többi kapcsolatáról sem igazán beszélek vele. Ők már a múlt!

Én nem azért teszem meg neki mert félnék attól hogy elhagyna. Ha nem tettem volna meg bántam is volna hogy elhagy e vagy sem. Nincs ebben kényszer. Megkért kipróbáltam és idővel megszoktam a helyzetet! És baromi jól esik az az elemi hatás amit kiváltok belőle.

Amúgy ez már nudizmusnak számít? Hogy másnak a kérésére teszem?

2023. jún. 16. 18:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!