Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is van olyan, hogy a pasijánál csak meztelenül, vagy csak egy bugyiban lehet?
Nekem különös, hogy ha jól be van fűtve a lakás, hogy kellemes benne meztelenül lenni, akkor a párodnak hogy nincs melege? Férfiaknak szokott hamarabb melege lenni.
Szerintem egy további előnye ennek a viseletnek: nem kell foglalkoznod vele, hogy miben legyél otthon. Ami csinos és kényelmes is otthonra. Meztelenül vagy a legszebb.
Sok mindent leírtál részletesen az esettel kapcsolatban, de azért még 3 fontos kérdés kimaradt szerintem!
1. hány évesek vagytok?
2. általában milyen időközönként mennyi ideig vagy így nála?
3. ő miért nincs hasonlóan felöltözve mint te, szeretnéd-e hogy (legalább néha) ő is hasonló öltözetben legyen előtted, felizgat(na)-e, ha látod hogy fel van izgulva, stb.?
19 és 23 évesek vagyunk.
Az időpont és az időtartam változó nekünk is kell egyetemre meg dolgozni járni. De a heti 3 alkalom meg szokott lenni. Volt olyan hogy csak 1 órát voltam így főleg az elején. Azóta már a megy a folyamatos és volt már 2 nap is hosszú hétvégén!
Így kicsit frivol az egész hogy ő nincs így. Meg nem vagyok egy vizuális típus számomra semmi extra nem lenne ha ő is így lenne. Engem a tudat izgat hogy mi jár a fejében!
Igen még csak járok hozzá rendszeresen. Mondom én hogy nincs gond a mosással :DD
Van már nála egy váltóruhám mert apa egyszer már felvonta a szemöldökét otthon hogy Tike b.... nem ebben mentél át tegnapelőtt??
Ha nem tennéd meg elhagyna? A régebbi barátnőei is meztelenkedtek neki?
Vannak nudista emberek is.
A régebbi barátnői közül csak egyről tudok akinek felhozta ezt a témát. A lány az ott helyben faképnél hagyta de nagyjából ennyit tudok az egészről. A többi kapcsolatáról sem igazán beszélek vele. Ők már a múlt!
Én nem azért teszem meg neki mert félnék attól hogy elhagyna. Ha nem tettem volna meg bántam is volna hogy elhagy e vagy sem. Nincs ebben kényszer. Megkért kipróbáltam és idővel megszoktam a helyzetet! És baromi jól esik az az elemi hatás amit kiváltok belőle.
Amúgy ez már nudizmusnak számít? Hogy másnak a kérésére teszem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!