Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnam megbeszelni párommal hogy nem akarom? Szoval párom anal plugot/ dugót akar nekem berakni. En nagyon idegenkedek tőle es nem szeretnem de teljesen rá van kattanva. 19/L
Előtte elmèsz kaksizni ès ne törőld ki teljesen ès ne mosd meg. Tuti elmegy a kedve tőle.
De mièrt nem dobos már ki a picsába? Tuti èlvezed hogy kihasznál.
Kérdező! Megírták többen is és én is úgy gondolom hogy a következő a f.rka lesz amivel majd szépen megd.gja a s.gged. Fájni fog ha nem leszel ellazulva mert nem akarod.
Azt az egyet nem értem miért kérdezősködsz itt bármiről ha aztán úgyse foglalkozol a válaszokkal.
Ezt így elég unalmas olvasgatni ugyh ki is veszem a kérdést a megválaszoltak közül.
Neked meg sok sikert ehhez az erőszakos p.cshöz...
Nem szokásom azt mondani hogy één megmondtam, de ééén megmondtam. :)
És jobb ha tudod cica, ez még csak a KEZDET, segglyukmániás kis homo haverodat ha van egy csöppnyi eszed kidobod a picsába azonnal, vagy a stockholm szindróma már beütött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!