Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnam megbeszelni párommal hogy nem akarom? Szoval párom anal plugot/ dugót akar nekem berakni. En nagyon idegenkedek tőle es nem szeretnem de teljesen rá van kattanva. 19/L
Seggvakond.. zseniális megnevezés..
#161. figyi, ez a majomparádé egy érzelmi analfabéta. lövése nincs a szeretetről, törődésről, semmiről.
Nem létszükséglet mi? aha. Ez a csávó egy látens buznyák aki próbál saját magávalkompromisszumot kötni, illetve magát győzködi hogy ő nem meleg.. nőt szerzett, de csak seggbe tudja...
Más lánynak sem hatalmas élvezet, kevesen vannak akik imádják.
Leszarja hogy neked jó-e, neki legyen jó ez a lényeg, a szeretetimitációnak tűnő puszilgatással meg csak megpróbál "megvenni".. manipulál. miközben se neki, se neked nincs fogalmad arról hogy is kéne működnie igazából.
egy használati tárgy vagy, egy háziállat számára, nem több.
Buta vagy mèg mindig.
Ha le állna èa elhinnè akkor már az elejèn sem erőlteti.
Megerőszakol, szárazon mert nem szereti ha trugyis lesz a farka. Az nem érdekli ha szèt szakad a picsiád de ne legyen a farka síkositós.
Fogja mèg mondani nyugi.
Legközelebb majd nem áll le ha vèrzik sem.
Figyelj kislány. Én szeretem az anális sexet.
De minden egyes alkalommal alapos előkészület előzi meg.
Alapos nyalogatás, utána a punciba a farok, 1-2-3 orgazmus így. Ekkor alapos síkosítás mellett egy plug felkerül. Így is 1-2 orgazmus. És ha már teljesen fel vagyok izgulva, ekkor megy be a farok, bő síkosítóval. De van úgy, hogy már plug felhelyezése fáj, akkor azonnal abbahagyja a párom.
De volt olyan is, hogy nem szóltam, hogy kellemetlen és magától abba hagyta, mert látta, hogy nem jó.
Ő tényleg szeret és tisztel annyira, hogy nem erőlteti rám, mikor látja, hogy rossz.
És nincs olyan, hogy ő mindent megtett érted. Azt például megtenné érted, hogy elviseli a s.ggdugót? Vagy belemenne egy 3as szexben, ahol az ő popója is fel van avatva?
Meg az eddigi lányok élvezték... síkosító nélkül szerintem a legprofibb nő sem tudja élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!