Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnam megbeszelni párommal hogy nem akarom? Szoval párom anal plugot/ dugót akar nekem berakni. En nagyon idegenkedek tőle es nem szeretnem de teljesen rá van kattanva. 19/L
Nem kell síkosító? Bazmeg ha ez igaz én menten összefosom magam :DDDDDDDDDDD
Ilyen szadista létezik, komolyan? Vagy ez valami pasinak a nedves fantáziája?
https://www.youtube.com/watch?v=7biE0MY3o_c
Tessék itt egy kis tananyag.
108
Ez egy vadbarom :( Jól beletenyereltél.
Én szinte az összes csajt akivel dolgom volt seggbe is dugtam. Kivéve, hogyha valaki nemet mondott. Sosem erőltettem. De, hogy nem kell síkosító? Idióta egy pasi. Már a legelső alkalommal tudtam, hogy kell valami amitől csúszik.
Akkor jó szenvedést neked :(
Koszi hogy ismeretlenül ilyet irsz…
Amikor beteg voltam vegig ott volt melettem es simogatott. Igenis nagyon érzelmes ferfi. Most ezert is nehez nekem
Mióta is vagytok együtt?
Most bújik ki a szög a zsákból :(
Jaj megsimizett, tééényleg? Amikor beteg voltál? Na nee...
Esténként meg azon élvezkedik hogy szadizza a végbeled :DDD
Azt még meg is tudom érteni hogy valaki nem szeretne anális szexet de jó, ad neki egy esélyt, és kipróbálja.
De aki síkosító nélkül mer bármit csinálni a másik seggével annak egy seprűnyelet kéne feltolni a valagába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!