Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnam megbeszelni párommal hogy nem akarom? Szoval párom anal plugot/ dugót akar nekem berakni. En nagyon idegenkedek tőle es nem szeretnem de teljesen rá van kattanva. 19/L
1 éve? Az semmi. Most jön elő ami eddig bújkált az érzelmi zsaroló. Ebből nem jössz ki jól.
Én is voltam ilyen házasságban és rendszeres volt az érzelmi zsarolás, ha nem azt tettem amit akart akkor vagy őt vagy a lányát vagy a közös lányunkat nem szerettem.
Hány éves vagy, hogy még ennyire naív vagy?
#105! Egyet értek!
Kicsi Lány! Azért van veled mert hagyod magad kihasználni! Más nő már réges-régen kirúgta volna pcsába!
Ez egy valamiben tapasztalt, hogy hogy kell érzelmileg manipulálni ostoba kiscsajokat.
Mert még az anális dolgokhoz se ért, de csinálja őket.
Nem a kora miatt lesz valaki tapasztalt.
Attól, hogy valaki idősebb még simán lehet érzelmileg fejletlen és visszamaradott. Aztán csak uralkodik rajtad. Ez egyre durvább lesz majd meglátod. Ne mondd, hogy nem szóltunk előre!
"Megporbalom akkor megbeszelni vele ma mindjart. csak rossz azt is latni ha elszomorodik"
Az is a tipikus érzelmi manipuláció része
Kérdező, egy stockholm szindrómás buta liba lettél, Ennyire szar csaj lennél hogy nincs más opciód?
Vagy ez a hobbid hogy oda mész ahol megaláznak?
Nem nagyon lepne meg ezekután ha egy normális kapcsolatod se lenne soha többet, mert az fog működni nálad kizárólag ha használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!