Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnam megbeszelni párommal hogy nem akarom? Szoval párom anal plugot/ dugót akar nekem berakni. En nagyon idegenkedek tőle es nem szeretnem de teljesen rá van kattanva. 19/L
Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 09:16
131/166 anonim válasza:
Én sem tartottam magam vonzónak 20 évesen.
Én is fehér bőrű voltam, igazi deszka. 180 cm magas és 50 kg. Se megtanultam értékelni magam. És sosem mentem bele olyanba ami nekem nem jó.
Főleg nem szexuálisan.
Vannak tőlem szebbek csúnyák, okosabbak, stb. De aki engem szeret az így szeret ahogy vagyok. Nem kell megalkudni.
132/166 A kérdező kommentje:
Igazatok lett sajna tenyleg nem eleg semmi csak az anal sex erdekli mar
2023. jún. 20. 14:41
133/166 anonim válasza:
Meg is dugott? Síkosító nélkül?
Akkor szokj hozzá, hogy szúrni fog, akár vérezni is, ki fog tágulni és még akár be is kakkantasz. Ez a sötét jövő vár rád :(
134/166 anonim válasza:
#132 Tudod mit? megérdemled!! nagyon is, te akartad ezt magadnak, mi szóltunk. Úgyhogy jobb ha megszokod.
135/166 A kérdező kommentje:
Nem. Ma este akarja.
2023. jún. 20. 16:02
136/166 anonim válasza:
Van itt egy ilyen análmániás aki priviket küldözget, gyanítom hogy ő írja ezt a történetet.
137/166 anonim válasza:
#135 meg is fogja kapni, mert te hagyni fogod.
138/166 A kérdező kommentje:
Nem birtam. Megprobaltam de szörnyű rossz volt.
2023. jún. 20. 22:29
139/166 anonim válasza:
Mit próbáltál meg? Írd le részletesen, kiváncsiak vagyunk.
140/166 A kérdező kommentje:
Megengedtem neki de par percnel tovabb nem birtam
2023. jún. 20. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!