Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnam megbeszelni párommal hogy nem akarom? Szoval párom anal plugot/ dugót akar nekem berakni. En nagyon idegenkedek tőle es nem szeretnem de teljesen rá van kattanva. 19/L
Az a baj, hogy először kis játék, majd egyre nagyobb és a végén jobb esetbe csak az ő farka jön. Rosszabb esetben végig járat a havarjainal is.
Engem is kölcsön akart adni annak idején a mostani férjem, de egy józanító pofon és 2 hét kapcsolat megszakítás helyre tette az eszèt.
Én nagyon szeretem az anált, de megértem a nemet. A barátod meg egy önző segg. Azt sem tudja szerintem, hogy ezt hogyan kell használni. Egy igazi önző, rejtett erőszakos idióta lehet. Már bocs, de aki ezt csinálja arról ez a véleményem.
Fogadjunk, hogy minden előkészület nélkül csak úgy benyomta neked.
Így nem csodálom, hogy rossz volt.
Pont ez a baj, hogy már semmit nem vállalnak be a lányok, csak fekszenek és várják, hogy életük legjobb szexe legyen, nekik tetszedjen, többi nem érdekli őket.
Ennyit nem lehet bevállalni a párodért? Te is kérhetsz szerintem bármit tőle, érted megtenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!