Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miert vallalja be inkabb a hosszan tartó szüzességet prosti helyett?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 19:42
21/41 anonim válasza:
Hogy tombolnak az incelek🤭 mi még visszautasítani is kéesek vagyunk a fizetősöket💅 ezek meg mennének, de 10 perc utan úgy tolja ki a csak az ajtóbol őket, hogy még a cipő is csíkot húz🤣
22/41 anonim válasza:
Várom hátha megront végre egy csaj. 🤣
23/41 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a nemi betegséges hülyeséget. Fiatal koromban 5 éven keresztül jártam lakásra prostikhoz és semmilyen nemi betegségem nem lett. A gumi persze alap volt. Pedig jó sok lánynál voltam. Kell egy idő mire az ember eltökélt lesz és elmegy. Én normálisan, udvariasan és tisztelettel álltam ezekhez a lányokhoz. Így ők is fognak kedvelni. Egyetlen egy ilyen alkalmat sem bántam meg. Kicsit drága volt de megérte így utólag visszagondolva. Én ezt egy teljesen természetes dolognak gondolom.
24/41 Zora1 válasza:
mert van aki nem tud megkivánni ilyen nőt
25/41 anonim válasza:
Nem tudnék kihasználni senkit, pláne ilyen formában.
Meg kisebb a méretem, emiatt vagyok szűz.
26/41 A kérdező kommentje:
Ez nem másik kihasználása. Ebben az esetben ez csak 2 ember közös megegyezése, hogy nő lefekszik a pasival pénzért.
2023. máj. 18. 11:26
27/41 anonim válasza:
Hiába egyezik bele, akkor is tulajdonképpen kihasználnom a testét.
28/41 anonim válasza:
27. Ezen az alapon akkor gyakorlatilag örök szüzességet kell fogadni mert ha már egy nőhöz hozzáérsz akkor kihasználod a testét.
Egyébként adsz pénzt (nem keveset) annak ő örülni fog te meg a testének. Ha ezt kölcsönösen elfogadjátok akkor nem kihasználás. Normál esetben pedig örömért örömöt adsz cserébe. Vagy rosszabb esetben normál barátnő is simán lehúzhat pénzzel és ajándékokkal és akkor ő használt ki téged. Ha viszont örömért örömöt adsz de neked nagyobb az örömöd mint a barátnődnek akkor már itt is fennáll e szerint a logika szerint , hogy kihasználtad a testét.
29/41 anonim válasza:
Igazad van utolsó! Jobb a k@rvaknak fizetni, mint a párodnak!🤭
30/41 anonim válasza:
Szerintem az ilyen pasikban van annyi tartás, hogy nem fizetnek egy olcsó nőért (én se tenném). Más esetben lehet meleg a srác... csak hogy némi humort is vigyek a válaszba: nagyon abszurd esetben nem kizárt hogy "családban marad", tehát megoldja neki a nővére/húga vagy az anyukája :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!