Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Adott egy 10 éve tartó kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott egy 10 éve tartó kapcsolat. Párom egy negyvenes nő. Első időkben tökéletes szex. Három éve semmi. Ez egy párkapcsolat így?

Figyelt kérdés
Párom azt mondja nagyon szeret, imád tetszem neki de a libidója lecsökkent nullára már 3 éve és így ne számítsak semmilyen testiségre. Lakótársakként élünk. Lehetséges , hogy egy nő szeret egy férfit de a férfi hozzá sem érhet és intim módon ő sem hajlandó hozzá érni? Vagy ez csak egy ordas nagy hazugság ,önzés és a biztonságos élet miatt nem akar elválni?

2022. nov. 22. 15:40
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
82%
Én nő vagyok de a helyedben biztos hogy nem maradnék így vele, ez nagyon nem normális, és leépíti az önbecsülésedet teljesen.
2022. nov. 22. 15:43
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. Nálunk pont fordított a felállás. A férjem nem kívánja a szexet. De ilyen létezik. Onnantól pedig a te kezedben van a döntés, hogy mit teszel a továbbiakban.
2022. nov. 22. 15:43
 3/36 anonim ***** válasza:

10 év alatt megszokás lesz a libidó csökken stb.

Az is esélyes hogy valaki más qúrogatja de apuci jelenti a biztonságot.

Egy 40es nő nulla libidóval... Persze...

2022. nov. 22. 15:44
 4/36 A kérdező kommentje:

#2 Ezzel nagyon megleptél! Neked akkor sokkal rosszabb mint nekem. Párom számára az ideális pasi lenne a férjed!

#3 Kizárt dolognak tartom! "Egy 40es nő nulla libidóval?" Miért ne lehetne elhinni. Jön a változó kor és simán nullára csökkenhet a nemi vágy. Hidd el én már annak is örülnék ha annyi "élet" lenne benne , hogy más kezelgetné. Még önkielégítést sem végez és soha nem is nyúlt magához életében . Legalábbis ezt mondja.

2022. nov. 22. 15:53
 5/36 anonim ***** válasza:
#2es vagyok. Valószínűleg 😄
2022. nov. 22. 15:56
 6/36 anonim ***** válasza:

" a te kezedben van a döntés"

szó szerint

2022. nov. 22. 15:57
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
A szex elmaradása nem a gond, hanem a tünet.
2022. nov. 22. 16:09
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
40es nőként írom most vagyok a szexualitás csúcspontján.. de van aki ezt le tudná rombolni elhiheted..
2022. nov. 22. 16:13
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

"lecsökkent nullára már 3 éve"

Nem a lecsükkent libidó itt a probléma, hanem az, hogy 3 év után jut eszedbe, hogy baj van.

Ezt 1-2 hónap után kellett volna felvetned, hogy mi a gond, miért nincs szex, lesz e mégis, vagy ha nem, akkor keresel mást.

Ehelytt, Te 3 évig hagytad, most mit vársz ennyi idő után?

2022. nov. 22. 16:17
 10/36 A kérdező kommentje:
#9 Három éve is beszéltünk róla. Először hitegetett. Folyamatosan próbáltam beszélni vele. Most ismét elkezdett hitegetni. Teljesen tönkretette az önbecsülésem. Most jutottam arra a pontra el, hogy ezt én nem akarom folytatni. Sajnos nagyon ragaszkodik hozzám. Nem akar elköltözni tőlem.Már lassan azon vagyok én költözöm a saját lakásomból. Persze mindent én fizetek.
2022. nov. 22. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!