Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Adott egy 10 éve tartó kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott egy 10 éve tartó kapcsolat. Párom egy negyvenes nő. Első időkben tökéletes szex. Három éve semmi. Ez egy párkapcsolat így?

Figyelt kérdés
Párom azt mondja nagyon szeret, imád tetszem neki de a libidója lecsökkent nullára már 3 éve és így ne számítsak semmilyen testiségre. Lakótársakként élünk. Lehetséges , hogy egy nő szeret egy férfit de a férfi hozzá sem érhet és intim módon ő sem hajlandó hozzá érni? Vagy ez csak egy ordas nagy hazugság ,önzés és a biztonságos élet miatt nem akar elválni?

2022. nov. 22. 15:40
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Utolsó, milyen 50+, lemaradtam valamiről? Én harmincasnak, max negyvenesnek képzelem a kérdezőt...
2022. nov. 23. 11:30
 22/36 anonim ***** válasza:
Abból indultam ki, hogyha 40-es a nő, akkor a férj valószínűleg idősebb, és már közelebb van az 50-hez...
2022. nov. 23. 11:33
 23/36 anonim ***** válasza:
Jahh tényleg, az elkerülte a figyelmemet, pedig kiszúrja a szemem :D
2022. nov. 23. 11:46
 24/36 anonim ***** válasza:
Pedig azért jó lenne ha ilyen fajsúlyú témában úgy adogatnánk tanácsokat, ha pontosan olvasnánk el a kérdést és az aláírt szöveget.
2022. nov. 23. 12:01
 25/36 A kérdező kommentje:
#22 Én vagyok a fiatalabb sajnos!
2022. nov. 23. 12:39
 26/36 anonim ***** válasza:

Jó tudni, de miért írod: sajnos?

Akkor viszont még előtted a -remélhetőleg sokkal jobb szexuális- élet.

2022. nov. 23. 12:42
 27/36 A kérdező kommentje:

A sajnos szót azért használtam mert voltam olyan hülye , hogy nálam idősebb nővel kezdtem. Igaz nem sokkal idősebb (4 év) de ez is számít.

Nem akarok nagyképűnek tűnni de szeretőt találnom nem lenne különösebben problémás. Gyerekem nincs, jó anyagi körülmények közt, gazdag környéken élek. Sport az életem egyik legfontosabb része.

2022. nov. 23. 12:53
 28/36 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok túl idős (25) de voltak olyan időszakaim amikor lement a hormon szintem (nem kívántam a szexet) abszolút eltom képzelni idősebb korban hogy ez így megszűnik/ritkul :/
2022. nov. 23. 13:05
 29/36 anonim ***** válasza:
Ha azt írod "sajnos kikezdtél idősebbel.." most ez egyáltalán komoly kapcsolat? szereted? mi az hogy sajnos :D
2022. nov. 23. 13:06
 30/36 anonim ***** válasza:
#29 nem kikezdett vele, hanem kezdett vele, azért nagyon nem mindegy.
2022. nov. 23. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!