Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy 10 éve tartó kapcsolat. Párom egy negyvenes nő. Első időkben tökéletes szex. Három éve semmi. Ez egy párkapcsolat így?
#10 hát öregem... komolyan. 3 éven hát hitegetett? Ok az első pár hónapban még bevetted, de utána?
Amit leírsz az alapján nem csodálom, hogy nem akar dugni veled. Nő lennék, én sem dugnék olyannal, aki 3 évig tűri, hogy hozzá se érhessen a csajhoz, utána meg nem tudja kirakni.
Ember, a tökeid keresd meg mihamarább, mert ez egy tinilánytól is szánalmas lenne
40-es nő vagyok,soha sem látott mértékben dübörög a libidóm...
Én 4 év szexmentesség után mondtam búcsút az exnek.
Túl rövid az élet, hogy szex nélkül sínylődjünk benne!
Hát ha a tied a lakás akkor nagyon könnyű dolgod van.
VAgy elköltözik vagy ha nem akar menni akkor a helyedben hoznék egy nőt magamhoz és biztos elmenne.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Azt mondhatom hasznos volt elolvasni főleg a hölgyek válaszait. Örömmel olvastam ,hogy sok hölgy van akinek még vannak vágyai és akinek kevésbé azok pedig próbálnak javítani a helyzeten. Sajnos sok "sorstársam" válaszát és kérdését olvastam itt a gyakorin. Valóban az a baj, hogy túl toleráns vagyok és valóban férfi ezt nem hagyná. Megpróbálom megtalálni a "tökeim" ahogy az egyik válaszoló is írta és nemsokára véget vetek ennek a helyzetnek. Még tök egyedül is jobb férfiként élni és nem egy naponta férfiasságában megalázott biomasszaként.
Ami eddig a párom mellett tartott az a szeretet amelyet iránta érzek. Rengeteg lehetőséget szalasztottam el miatta. Olyan hölgyeket akik szinte odavoltak értem.
Ha szereted, én azért ezerszer átgondolnám ezt a kijelentést, hogy még egyedül is jobb.
Ne csak az ilyen problémával foglalkozó kérdéseket lásd meg. Mielőtt lépsz, lásd meg azokat is, amiben magával a kapcsolat érzelmi részével foglalkoznak. Hogy az olyanból is mennyi van. Ahol érzelmileg, egyetértésileg... nem stimmelnek a dolgok.
Persze, hiányzik a szex. De szex van a nap 24 órájából 1-2 órát. És ez a nagyon jó verzió.
Az összes többi pedig a nap 24 órájából 22-23 óra.
Sokan dobálóznak itt azzal, hogy költözz el, és keress új párt/szeretőt 50+ osan.
Ha valakit nem áldott meg a sors jó külsővel, és stílussal, illetve nem rendelkezik olyan erőforrásokkal, hogy újra tudja kezdeni az életét egy válás, és tartásdíj fizetés után...akkor én intenék mindenkit hogy belevágjon, hacsak nem elviselhetetlen már a házasság.
Mert semmi nem lesz jobb, férfiként nagyon nehéz szeretőt találni, ha vannak gyerekek, annál rosszabb, nekik is.
Aztán meg ennyi csalódás után ki bírna már újra bizalmat szavazni ennek az egésznek, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!