Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy 10 éve tartó kapcsolat. Párom egy negyvenes
nő. Első időkben tökéletes szex. Három éve semmi. Ez
egy párkapcsolat így?
31/36 A kérdező kommentje:
#29 Mert mostanában olvasgattam a témában. A szakirodalom az írja, hogy nagyon sok nő 45 éves kora körül belép a változókorba. Ez nem minden de nagyon gyakori esetben a szexuális funkciók megszűnésével jár a hormonális változások miatt. Ezért mondták nem véletlen a régiek ,hogy a férfi legyen 5-10 évvel idősebb egy kapcsolatban.
#28 Köszi, hogy írtad! Sokan el sem tudják képzelni, hogy ilyen létezik. Őket is megértem mert régen és is azt gondoltam, hogy csak a férfi lehet a hibás ha nincs szex.
Attól még, hogy a 18-ast 0-ra lepontoztátok, ez a helyzet. A kérdező hónapok óta elsírja a bánatát, leírja, hogy mennyire borzasztó helyzetben van, aztán utána várja, hogy magától megoldódjon a probléma. Mindig hangsúlyozza, hogy vele minden rendben van, a párja meg egy borzasztó ember. Tipikus társfüggőség.
2022. nov. 23. 16:10
Ha nem lenne nehéz szeretőt találni, akkor keress, és legyen szeretőd.
Sajnálom, tudom mit érzel, a feleséged szereted, és őt szeretnéd szeretőnek is, de ami elmúlt, elmúlt. El kell fogadnod, és fel kell hogy dolgoznod, hogy tőle már nem kapod meg azt, amit szeretnél.
Ha ez nem megy, akkor viszont azt fogadd el, hogy a továbbiakban le kell mondanod a kölcsönös és kielégítő szexuális életről.
2022. nov. 23. 17:25
Ha neked jó így akkor párkapcsolat ha nem akkor nem az. Vagy elhagyod vagy megcsalod vagy sajnáltatod magad a készlet erejéig. Igazából csak 3 féle lehetőség van, nem nehéz választani egyet! Netán azt várod h mondjuk h ez így nem párkapcsolat és akkor otthagyod, de ha azt mondjuk h ez párcskapcsolat akkor vele maradsz? Ennyire nincs önmegoldó képessége egy férfinak 2022ben?
2022. nov. 24. 10:03
35/36 A kérdező kommentje:
Csupán a véleményekre vagyok kíváncsi. Tudom, hogy nagyon sok sorstársammal evezünk ugyanabban a csónakban. Egyébként már elkezdtem rendezni a helyzetem. Ha túl leszek rajta én is szeretnék segíteni a sorstársaimnak akár nő akár férfi. Tanácsokkal vagy csupán lelki vigasszal. Life coach azért nem leszek. :) De abban igazat adok a rinyálás ,siránkozás nem vezet sehová. Kívülről nagyon könnyű de belülről azért nehéz ezeket a problémákat megoldani.
20 vagyok, 5 éve élek párkapcsolatban. A párom aszexuális (tehát nem kívánja, és nem is érti, miért jó szexelni), de attól még a párom, mert szeretjük egymást. Nyitott kapcsolatban élünk, vagyis nyugodtan lefekhetek mással bizonyos feltételekkel természetesen. Pl. nem lehet közös ismerős az illető, vagy hozzám közeli. Ha szereted, és együtt akarsz vele maradni, és ez neki is belefér, szerintem beválhat. Mi nagyon boldogok vagyunk így is.
2022. dec. 19. 19:39
Kapcsolódó kérdések: