Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjában 5-6 alkalommal hosszan tartó erekció. Mitől lehet 40 évesen?
Valószínűleg szervi oka van. Érdemes lenne kivizsgáltatni, hogy normál tartományba van-e a tesztoszteronszinted.
Lehet, hogy te most úgy érezd, gigachad vagy ezzel az adottsággal, de az a helyzet, hogy biológiailag a kamasz fiúknak tényleg szürreálisan magas a libidójuk és utána a 20-as években normalizálódik a rendszer. Ha kiugrik valami maitt, az szervi okokra vezethető vissza.
Bocs, tudom, hogy most kiéhezett nők válaszát vártad... de ez jelenleg egy egészségügyi probléma, még ha nem is érzékeled annak. Apropó, jársz rendszeresen már szűrésre? A prosztatádat ebben az életkorban már érdemes évente megvizsgáltatni.
Nagyon gyenge önfényezés
Vagy arra vársz csupán az erekciód miatt leszel kapós?
Köszi a válaszokat..
Inkább hasonló gonddal küzdő korosztály válaszát várnám..
Inkább hormonális problémára gondolok.
Elég kellemetlen is tud lenni a dolog..
32éves Nő vagyok. Párom 43éves.
Előtte csak fiatalabb pasikkal voltam. Nálunk ugyan ez a helyzet. Sokkal aktívabb mint a huszonévesek vagy harmincasok. Napjában 3-4 alkalommal is teljesen merev lesz mindenféle ingerlés nélkül. Szexben is másabb.
Csak a jelenlegi hétvégét nézve többet szexeltünk, mint azelőtt exekkel egy teljes héten. Jól is bírja és teljesen merev.
Számomra is nagyon meglepő volt sokáig.
6-os
Nincs már kapuzárási pánik, ióta van Sildenafil.
Én nem foglalkoznék vele, nekem is volt hasonló, kb két évig tartott.
Erősen partnerfüggő is. Ha csak egy átlagos partnerrel él az ember, akkor nagyon csökken a mennyiség és állóképesség, esetleg a hétköznapok miatt is. Ha egy túlfűtöttebb nő, akkor meg hajrá :-). És nem mindíg az x orgazmus a cél :-), hanem a játék, élmén-élvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!