Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tolerálnátok, ha a pasitok az első néhány alkalommal még nem tud erekciót produkálni és csak orálisan elégít ki titeket?
Pasiként mondom, hogy ez nagyon gáz, miért várod el, hogy egy fiatal nő egy impotens féle pasival legyen együtt?
Ha valóban szeretnéd a barátnődet, akkor elmennél kivizsgáltatni ezt a dolgot. Ha lelki eredetű, akkor pszichológushoz, ha szervi, urológushoz.
Ha az én farkam nem állna fel, tennék az ügy érdekében, nem pedig szánalmasan kérném az elnézést...
Nem sürgetem a szexet, akkor kerüljön rá sor, amikor mindketten úgy érezzük, hogy itt az ideje. Ha adja a jeleket, hogy tetszem neki, vonzónak tart, kíván, akkor türelmes tudok lenni addig, amíg elengedi magát a pasi. Nincs bajom azzal, hogy hamar elmegy, esetleg ügyetlenkedünk az elején vagy valami, de ha egyáltalán nincs erekciója, akkor az engem borzasztóan lelombozna. Szóval inkább mondja azt, hogy neki még idő kell, még izgul, nem akar felsülni, és várjunk X ideig az első alkalmakkal, de csak azért, mert én hamarabb akarom, ne erőltesse magára az aktust, hogy aztán csak csalódás legyen mindkettőnknek a végeredmény.
Én más módokon amúgy nem tudok kielégülni, szóval engem orálisan vagy manuálisan is ingerelhet napestig, csak frusztrált leszek tőle, mert felizgulok de nem jutok el a csúcsra, ez szintén mindkettőnknek rossz élmény lenne.
Nekem is volt ilyen , majd csak a negyedik randin jött össze a dugás mert egyszerűen nem állt fel. Pedig még csak nem is voltam ideges.
Na aztán be pótoltuk amit lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!